Süper ligde 2016 – 2017 sezonunun startını 11 Temmuz Pazartesi akşamı verecek olan Gaziantepspor’da teknik direktör belirsizliği devam ediyor.

Geçen sezon Mutlu Topçu ile sezona başlayan ve son üç hafta da Sergen Yalçın ile tamamlayan kırmızı – siyahlı temsilcimizde teknik adam sorunu çözüme kavuşturulamadı.

KARARSIZLAR

Bu sezon takımı yabancı bir teknik direktöre emanet etmek isteyen Gaziantepspor yönetiminin şu ana kadar kendilerine gelen tekliflere sıcak bakmadığı öğrenildi. Yerli teknik adamlardan da birçoğunun takımı çalıştırmak istediği bilgisi elde edilirken, transfer komitesinin ise bu konuda ki kararını önümüzde ki hafta içinde mutlaka vermesi bekleniyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kadrosuna şu ana kadar Belaruslu Sergey Kislyak, Hollandalı Bart Van Hiltum ve Brezilyalı Welinton Souza Silva’yı renklerine bağlayan kırmızı – siyahlı yönetimde teknik direktör adaylarıyla görüşmeler sürüyor. Bu konuda tam yetki alan futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl'ın görüştüğü hocaların yüksek maliyetli olduğu ve somut bir adım atamadığı öğrenildi.