Engelsiz Gaziantepspor basketbol takımı ligde beşinci maçını Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile oynayacak.

Gaziantep'i Engelli Sandalye Basketbol 1. liginde temsil eden, iki takım Engelsiz Gaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 22 Kasım Pazar günü saat 13 te Kamil Ocak Kapalı Spor salonunda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2015-2016 faaliyet programında yer alan Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde Gaziantep’i temsil eden her iki takıma da başarılar dileyen, Engelsiz Gaziantepspor Asbaşkanı ve Sportif Direktör Necati Binici, Gaziantep’in her alandaki başarısı, Engelli sporunda da kendini göstermiştir. Amacımız ne kadar engelliyi daha çok spor ve sosyal alanlara çekebiliriz düşüncesidir. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol liginde iki takımla yer almamız, hem engelli toplumunun daha iyi ifade edilmesi, ayrıca da kentimizin bu konuda ne kadar başarılı ve duyarlı olduğunun göstergesidir. Tüm Gaziantepli spor severleri bu hafta ki maçımıza davet ediyoruz. Azim ve mücadele dolu olacak bu maçı seyretmenızi tavsiye ederim, dedi.