Gaziantepspor Karabük deplasmanından tek puanla dönüyor. Rakibi karşısında birde penaltı kurtaran Kırmızı-siyahlılar puanını 28'e yükseltti. 90' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hakan Özmert altıpas gerisine ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Larrys Mabiala kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.
90' Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.89' Hakan Özmert'in pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan Ahmet İlhan Özek sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak Zydrunas Karcemarskas köşeye iyi uzanarak topu iki eliyle kontrol ediyor.
88' KDÇ Karabükspor'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Samba Sow oyundan çıkıyor ve Domi Kumbela oyuna giriyor.
84' Son bölüme girilirken KDÇ Karabükspor, Gaziantepspor yarı alanında gol aramaya devam ediyor.
81' Gaziantepspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. John Chibuike oyundan çıkıyor ve Joao Vitor oyuna giriyor.
78' Sol kanatta topla buluşan Emre Özkan ortasını yapmak istiyor fakat top hemen önündeki Barış Yardımcı'dan gerş dönüyor.
76' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Özkan altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak kaleye doğru yönelen top üstten auta gidiyor.
74' Ceza sahası içi sağ tarafta topla buluşan Ahmet İlhan Özek sol ayağı ile arka direğe ortasını yapıyor ancak top direk auta çıkıyor.
72' Sağ kanatta topla buluşan Hakan Özmert ceza sahasına ortasını yapıyor. Penaltı noktasının sol çaprazında topla buluşan Valentin Viola sağ ayağı ile gelişine çok sert vuruyor ancak top kaleninüstünden auta gidiyor.
70 Ceza yayı sağ çaprazında topa sahip olan Ahmet İlhan Özek penaltı noktası önüne ortasını yapıyor. O noktaya iyi hareketlenen Valentin Viola gerilerden gelerek kafa vuruşunu yapıyor ancakZydrunas Karcemarskas köşeye iyi uzanarak topu uzaklaştırmayı başarıyor.
69' KDÇ Karabükspor'da ikinci değişiklik gerçekleşiyor. Furkan Özçal kenara geliyor ve Hakan Özmert oyuna giriyor.
69' Sol kanatta topla buluşan Mustafa Durak penaltı noktasına ortasını yapıyor ancak Emre Özkan topu uzaklaştırıyor.
67' Joseph Akpala'nın penaltı noktasına çevirdiği topa hareketlenen Valentin Viola, rakibi Elyasa Süme'nin yanında kendini yere atınca hakemi aldatmaya yönelik hareketinden dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor ve haftaya cezalı duruma düşüyor.
66' Gaziantepspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuzhan Türk oyundan çıkıyor ve Muhammed Ildiz oyuna giriyor.
66' Oğuzhan Türk'ün pası ile ceza yayı gerisinde topla buluşan John Chibuike sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.
62' Karşılıklı yapılan fauller ile oyun sık sık duruyor.
58' KDÇ Karabükspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Onur Ayık oyundan çıkıyor ve Valentin Viola oyuna giriyor.
53' Ceza yayı içerisinden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Murat Akça kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.
49' Orta alanda topu kontrol etmek isteyen Joseph Akpala rakibi Erdem Şen'in yanında ayağını fazla kaldırınca Mete Kalkavan tehlikeli hareket kararı veriyor.
46' Maçtaki ilk oyuncu değişikliği Gaziantepspor'dan geliyor. Luis Leal oyundan çıkıyor ve Aboubacar Camara oyuna giriyor.46' Mete Kalkavan'ın düdüğü ile ikinci yarıya KDÇ Karabükspor başlıyor.
    45' Mete Kalkavan ilk yarının son düdüğünü çalıyor. İlk 45 dakikadan gol sesi çıkmıyor.
    45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.
    43' Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Emre Özkan altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktada Zydrunas Karcemarskas topu tek yumruk ile uzaklaştırıyor. Ceza yayı sol çaprazında topu önünde bulan Furkan Özçal gelişine şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta gidiyor.
    42' John Chibuike, saha kenarına alındıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.
    41' Karşılaşma, John Chibuike'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle duruyor ve sağlık görevlileri sahaya giriyor.
    37' Ceza sahası dışı sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Murat Akça kaleye şutunu çekiyor ancak Zydrunas Karcemarskas üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol ediyor.
    36 Savunma arkasına atılan topa beraber hareketlenen Elyasa Süme ile Joseph Akpala'nın mücadelesinde Mete Kalkavan Elyasa Süme'nin rakibine yapmış olduğu müdahaleyi faul olarak değerlendiriyor ve sarı kartını çıkartıyor.34' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Özkan'ın ortasında top kaleye yöneliyor ve Zydrunas Karcemarskas topu tokatlayarak uzaklaştırıyor.
    32' Penaltı atışında topun başına geçen Onur Ayık kalecinin sağ tarafına şutunu çekiyor ancak Zydrunas Karcemarskas köşeyi doğru tahmin ederek iyi uzanıyor ve penaltı atışını kurtarmayı başarıyor.32' Topun başına Onur Ayık geçiyor.31' Zydrunas Karcemarskas yapmış olduğu müdahale sonrası sarı kart ile cezalandırılıyor.31' KDÇ Karabükspor penaltı kazanıyor! Hızlı gelişen KDÇ Karabükspor atağında sol kanattan ceza sahasına topla birlikte giren Ahmet İlhan Özek'i kaleci Zydrunas Karcemarskas ayağıyla yaptığı müdahale ile yere düşürüyor ve Mete Kalkavan penaltı noktasını gösteriyor.30' Maçın üçte birlik bölümü geride kalırken topla oynama yüzdelerinde KDÇ Karabükspor'un büyük üstünlüğü bulunuyor.
    26' KDÇ Karabükspor bu dakikalarda rakip yarı alanda baskısını arttırmaya çalışıyor.
    22' Orta alanın sağ tarafında topla buluşan Bertul Kocabaş ceza yayının sağ çaprazına geldikten sonra şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta gidiyor.
    20' Karşılaşmanın bu dakikalarında tempo düşüyor ve karşılıklı top kayıpları yaşanıyor.
    17' Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Furkan Özçal sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top hemen önündeki Chico'dan geri dönüyor.
    16' John Chibuike'nin ara pasına ceza sahası içerisinde hareketlenen Luis Leal için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
    15' Chico'nun pasına sol kanatta hareketlenen Oğuzhan Türk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
    14' Orta alanda kazanılan serbest vuruşta Elyasa Süme uzun pasını ceza sahasının sol tarafındaki Mustafa Durak'a doğru gönderiyor ancak bir kez daha ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
      12' Sağ kanatta topla buluşan Luis Leal altıpas içerisine ortasını yapıyor. O noktaya hareketlenen Mustafa Durak kafa vuruşunu yapıyor ancak daha önce havaya kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle oyun duruyor.
      10' Hızlı gelişen KDÇ Karabükspor atağında topla birlikte ilerleyen Bertul Kocabaş ceza yayının gerisinden savunma arkasına pasını atıyor. Altıpasın biraz gerisinde topla buluşan Furkan Özçal sağ ayağı ile yakın mesafeden gelişine çok sert vuruyor ancak top kalenin üst direğine çarptıktan sonra auta çıkıyor.
      6' Şenol Can'ın pasına sol kanatta hareketlenen Oğuzhan Türk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
        2' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Oğuzhan Türk altıpas önüne ortasını yapıyor ancak Larrys Mabiala topu uzaklaştırıyor.
        1' Mete Kalkavan'ın düdüğü ile maça konuk ekip Gaziantepspor başlıyor.

        Konuk ekip Gaziantepspor'da sarı kart cezalısı olan Muhammet Demir ve sakatlığı bulunan Gökhan Süzen bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.Ev sahibi ekipte sarı kart cezalısı olan Abdou Traore ile sakatlıkları bulunan Emre Güngör ve Erdem Özgenç bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

        Gaziantepspor ligdeki son 5 karşılaşmasında 1 galibiyet alırken 4 kez sahadan mağlup ayrıldı.

        KDÇ Karabükspor ligdeki son 5 maçında hiç galip gelemezken 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

        İki takım daha önce 17 kez karşı karşıya geldi. KDÇ Karabükspor 3, Gaziantepspor 8 kez kazanırken diğer 6 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

        Gaziantepspor, ilk 22 haftada 27 puan topladı ve ligde 10. sırada yer alıyor.

        İlk 22 haftada 17 puan toplayan KDÇ Karabükspor ligde 17 sırada bulunuyor.

        Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek.

        Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında KDÇ Karabükspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geliyor.

          Hakem: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Erdem Bayık, Caner Ak

          Stat: Dr.necmettin Şeyhoğlu

          K Karabükspor: Murat Akça, Larrys Destın Mabıala, Ahmet İlhan Özek, Bertul Kocabaş, Samba Sow, Furkan Özçal, Emre Özkan, Joseph Eneojo Akpala, Musa Çağıran, Onur Ayık, Boy Waterman

          Teknik Direktör: Yılmaz Vural

          Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Abdullah Elyasa Süme, John Chıbuıke, Şenol Can, Erdem Şen, Oğuzhan Türk, Mustafa Durak, Luıs Francısco Grando, Barış Yardımcı, Ognjen Vranjes, Luıs Leal Dos Anjos

          Teknik Direktör: Okan Buruk