MHP'de tek aday tek başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şahinbey Olağan Kongresi yapıldı. Şahinbey Belediyesi Nikah Salonununda gerçekleştirilen kongreye MHP'si Şahinbey eski İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz tek aday ve tek liste halinde gitti. Yoğun katılımın olduğu kongreye MHP'si MYK üyesi Saffet Sancaklı, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, MHP Şahinbey ve Şehitkamil meclis üyeleri ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığını MHP'si MYK üyesi Saffet Sancaklı yaptı. Kongrede tek aday olarak sandığa giden Cahit Çıkmaz 265 oyun geçerli olan 259'unu alarak tekrar başkanlığa seçildi.

NE DEĞİŞTİDE BİRBİRİNİZE BU KADAR KİN BESLER OLDUNUZ

MHP Şahinbey İlçe Başkanı ve adayı Cahit Çıkmaz burada yaptığı konuşmada hükümeti ve paralel yapıyı eleştirdi. Çıkmaz, " Hizmeti devam ettirmek adına tekrar ilçe başkan adayı olmuş bulunmaktayım. Bugünki paralel yapı diye adlandırılan grup 58 ve 59. hükümetlere verdiği desteği artırarak yoluna devam etmiş etliye sütlüye karışmayan gayri milli bütün yapılan herşeyiyle başbakanı ustalık dönemine getirmiştir. Davos'ta yapılan Kasımpaşalı tavırlarının karşılığında ağır bedeller Türk milletine ödettirilmiştir. 61. Hükümetle bütün komşularımız ateş topunun içinde kalmıştır. Komşularımızda çıkan yangınlar savaşlar ve ekonomik krizlerle ülkemiz toz pembe gösterilirken hükümetimiz kendi kendine yeni bir günah keçisi seçip adını paralel yapı koymuştur, adını haşhaşi koymuştur. Ne değiştide birbirinize bu kadar kin besler oldunuz" diye konuştu.

O RUH MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ İKTİDARA TAŞIYACAKTIR

Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz'ın ardından konuşan Muhittin Taşdoğan kogreye katılanları kısaca tanıttıktan sonra Şahinbey'in Türkiye ve Gaziantep için önemini vurguladı. Taşdoğan, "Şahinbey İlçe Kongresini tamamlayarak Alparslan Türkeş'in 9 Işık'ı gibi 9 ilçede kongrelerimizi tamamlamış olacağız alnımızın akıyla barış, huzur, toy, şenlik havasında. Şahinbey önemlidir, Şahinbey Türkiye için önemlidir çünkü Şahinbey diye bir adam Almalı Köprüsüne çıkar Fransızın karşısına durur elini kaldırır mermisi bitmiştir süngüsünü takmıştır ' Dur Fransız benim kemiklerimi çiğnemeden geçemezsin' demiştir. O ruh Türkiye'ye kurtuluş savaşını kazandırmıştır. O ruh Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıyacaktır. Şahinbey Gaziantep için önemlidir çünkü Gaziantep'in enbüyük ilçesidir Gaziantep'te ençok insanın yaşadığı en çok ülkücünün yaşadığı en çok başı dik karnı tok insanın yaşadığı yerdir onun için önemlidir Gaziantep Cahit Başkan içinde önemlidir benim içinde önemlidir" dedi.

DAVUTOĞLU'NUN TÜRKİYE'SİNDE HIRSIZLIK BABADAN OĞULA GEÇİYOR

Yeni Türkiye kavramınıda eleştiren Taşdoğan, "Eski Türkiye'yi yeni bir kayda gayba yazmışlar bunada yeni Türkiye diyorlar bu yeni Türkiye'ye değinmeden genel kurul yapmak, kongre yapmak biraz haksızlık olur Sayın Davutoğlu'nun eski türküleri vardı ak mı karamı ? şimdide yeni Türkiye türküleri var acaba bu Davutoğlu'nun yeni Türkiyesi nedir?Davutoğlu'nun yeni Türkiyesi, ey Davutoğlu bu kongre süreci başladığından beri her sabah sana gün veriyorum 133 günün kaldı 133 gün sonra bu yeni Türkiye'yi kafana geçireceğiz 133 gün daha yeni Türkiye türküsü söyle nedir senin bu türkün terör örgütleriyle mücadele değil müzakere türküsü. Davutoğlu'nun yeni Türkiye'sinde eşkiyalar yol kesiyor eşkiyalar kimlik soruyor Davutoğlu'nun yeni Türkiyesi bu. Davutoğlu'nun yeni Türkiye'sinde Kandil sevdası var maşallah habire Kandille görüşüyor. Kandilleri karıştırdı aziz mübarek kandil gecesi papaz efendileri topladı kilise sözü verdi. Davutoğlunun yeni Türkiye'sinde Kiliseler var, Davutoğlunun yeni Türkiye'sinde öylebir söz söylendiki akıllara izan Türkçe'den felsefe olmazmış. Davutoğlu bilmez İbni Farabi'yi, Davutoğlu bilmez İbni Haldun'u, Davutoğlu şunuda bilmez Türkiye'de Sosyolojinin babası Emile Durkheim'dır bu adamın avrupada Sosyoloji derslerini başlattığı an İstanbul Üniverstesinde Ziya Gökalp Türkçe sosyoloji derslerine başladı. Davutoğlu'nun Türkiye'sinde hırsız polisi kovalıyor . Davutoğlunun Türkiye'sinde 17- 25 Aralık var bu tarihler için televizyon, gazete, bizler, sizler neler konuşmuştunuz Yüce Divan kuruldu herşey ortada mahkemiyide kendiler kurdu hakimide kendiler seçti Yüce Divan'a gitmeye korkuyorlardı ordan bir hanımefendi milletvekili diyorki kendileri ifade etseler bile ikrar etseler bile ben yolsuzluk olduğuna inanmıyorum diyor işte Davutoğlu'nun Türkiye'sinde böyle inançlı insanlar var. Davutoğlu'nun Türkiye'sinde hırsızlık babadan oğula geçiyor" şeklinde konuştu.

ÜLKÜCÜLER DEVLETİN TA KENDİSİDİR

Taşdoğan'ın ardından söz alan Milli Takım eski futbolcusu Saffet Sancaklı, kongrede şunları söyledi. "Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar" dedi.

Şahinbey MHP İlçe Teşkilatı’nın 11. Olağan Kongresi'ne katılan Milli Takım eski sporcusu Saffet Sancaklı, açıklamalarda bulundu. Sancaklı, üzerlerine büyük oyunların oynandığını ifade etti. Ülkücülerin 'paralel' olarak gösterilmek istendiğini öne süren Sancaklı, ülkücülerin hiçbir zaman 'paralel' olamayacağını belirtti. Sancaklı, "Ülkücüler devletin ta kendisidir. Bunu herkes böyle bilsin. Operasyon yapıp, bizi itibarsızlaştıracaklarmış. Bir tane ülkücünün kılına dokunamayacaksınız. Bir tane ülkücüyü alamayacaksınız. Bu söylediğim sözler Türk dünyasının lideri sayın Devlet Bahçeli’nin fermanıdır" dedi.

7 HAZİRANDA İKTİDAR ORTAĞI OLURUZ

Saffet Sancaklı son olarak şunları söyledi: "Genel Başkanımız diyor ki; ‘ya 7 Haziran’da iktidar ortağı oluruz, ya bu ülkede savaş çıkar. Genel Başkanın ağzından kolay kolay bu laflar çıkmaz. Geldiğimiz nokta ya MHP 7 Haziran’da iktidar ortağı olacaktır, ya da bu ülkede savaş çıkar. O yüzden bugüne kadar bütün seçimler önemliydi. Herkes çalışıp fedakarlık yapıyor."

İŞTE CAHİT ÇIKMAZ'IN ASİL YENİ YÖNETİMİ

Hasan Yaraşır(Esnaf), Ahmet Denker(Uz. Doktor), Ali Keleşoğlu (SMMM), Cemal Kalkanoğlu (Emekli)Cihan Onur Tölek (Avukat)Mehmet Taşdemir(Esnaf), Erdal Demir(Esnaf),Erdal Yanar (Kamu işçisi), Ethem Özcan (Esnaf), Fahrettin Altınbaş (Emekli),Harun Şahin (Esnaf),Abbas Yeter (Esnaf), İlker Kızıklı (Makine Mühendisi), Recep Arıcı (Avukat), Murat Dal (Esnaf) ,Musa Koçak (Esnaf),Mustafa Akkuş (Esnaf), Nazir Aslan (Emekli), Ömer Faruk Özkanlı (Esnaf),Şerif Özdemir (Kamu İşçisi), Çetin Önel (Esnaf), Yunus Dağdelen (Muhasebeci)