Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında kendi sahasında Konyaspor’a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor’da üzüntü yaşanıyor. Kırmızı-siyahlıların Konyaspor maçında ortaya koyduğu futbol büyük eleştiri alırken, istatistiklerde de oldukça kötü sonuçlar ortaya çıktı.

Karşılaşma boyunca rakip kaleye 8 şut girişiminde bulunan Gaziantepspor, bunların sadece 1’inde isabet sağlayabildi. Karşılaşmanın üçüncü dakikasında yenik duruma düşmesine karşın, hücumda hiç bir varlık gösteremeyen Gaziantepspor’un tek isabetli şutu ise Muhammet İldiz’den geldi. Kırmızı-siyahlılar ilk ve tek şutunu ise 77. dakikada atmış olması da hücumda ne kadar etkisiz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

KONYA KARCE’YE TAKILDI

Konuk ekip Konyaspor ise maç boyunca tehlike yaratan takım olmayı başardı. Müsabaka boyunca Gaziantepspor kalesine tam 11 şut gönderen yeşil beyazlılar, bu şutların 5’in de isabet sağladı. Karcemarskas’ın yine başarılı bir performans göstermesiyle farkı açamayan konuk ekip, Gaziantep’te rahat bir deplasman galibiyeti de almış oldu.