Gaziantepspor bu sezon deplasmanlarda çok başarısız oluyor. Şu ana kadar oynadığı 6 deplasman maçında sadece 1 kez kazanması, gelecek adına endişe oluşturuyor.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Medicana Sivasspor'a 3-0 mağlup olan Gaziantepspor, bu sezon dış sahalarda zorlanıyor.

Gaziantep temsilcisi, bu sezon deplasmanda oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kazanırken, 2 kez berabere kaldı, 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Deplasmanlarda 5 gol atan Gaziantepspor, kalesinde 9 gol görüp, 5 puan topladı.

TEK GALİBİYET BURSA’YA

İlk deplasman maçını ligin 2. haftasında Bursaspor karşısında oynayan kırmızı-siyahlılar, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu, Gaziantepspor'un deplasmanda kazandığı ilk ve son maç oldu. Dördüncü haftada Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Gaziantep temsilcisi, 6. haftada Galatasaray'a, 8. haftada da Torku Konyaspor'a aynı sonuçlarla 2-1 yenildi. 10. haftada Trabzon deplasmanından 2-2 berabere ayrılan Gaziantepspor, son olarak da Medicana Sivasspor karşısında 3-0 yenildi.

Evinde daha başarılı performans ortaya koyan Gaziantepspor, 5 maçta 3 galibiyet alıp, 2 kez de mağlup oldu ve 9 puan topladı.

Kırmızı-siyahlı ekip, ligin 12. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek.

İŞTE O MAÇLAR

BURSASPOR – GAZİANTEPSPOR 0 – 1

AKHİSAR BELEDİYE – GAZİANTEPSPOR 0 – 0

GALATASARAY – GAZİANTEPSPOR 2 – 1

TORKU KONYA – GAZİANTEPSPOR 2 – 1

TRABZONSPOR – GAZİANTEPSPOR 2 – 2

SİVASSPOR – GAZİANTEPSPOR 3 – 0