Gaziantepspor, Spor Toto Süper liginde bu sezon elde ettiği 4 galibiyeti tek farklı skorlarla kazandı.

Bu sezon ligde oynadığı 11 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi alan kırmızı – siyahlı ekip, topladığı 14 puanla 13’üncü sırada yer alıyor.

Sivasspor yenilgisiyle taraftarlarını üzen Gaziantepspor, kazanırken zorlanıyor. Şuana kadar elde ettiği galibiyetlerin tamamı tek farklı skorlarla elde edildi. İlk 3 puanını 2.haftada deplasmanda Bursaspor maçında alan Gaziantepspor, sahadan Muhammet Demir’in uzatma dakikalarında attığı tek golle 1 – 0 galip ayrıldı. 5.haftada Kayserispor’u 1 – 0 yenen Mutlu Topçu’nun öğrencileri Osmanlıspor’u ise 32 – 1’lik skorla dize getirmişti. Kırmızı – siyahlı futbolcular bu sezon ligde ki son galibiyetini ise 9’uncu hafta da kendi evinde konuk ettiği Mersin İdmanyurdu’nu 1 – 0 mağlup etti.

AYNI SKORLAR

2.haftada ligin en iyi ekiplerinden olan Ertuğrul Sağlam, yönetimindeki Bursaspor’u tek golle geçen Gaziantepspor, Kayserispor’u da yine aynı skorla yendi. Kırmızı – Siyahlı futbolcular yine Mersin İdmanyurdu’nu da 1 – 0 ile geçti. Bu arada Gaziantepspor’un ligde attığı 9 golün altında 5 farklı oyuncunun imzası bulunuyor. 4 golü bulunan Muhammet Demir’i 2 golle Daniel Larsson takip ediyor. John Chubuıke, Orkan Çınar ve Erdem Şen’in ise 1'er golü bulunuyor.