Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırılarının ardından Gaziantep esnafı çarşıya Türk bayrakları asarak, teröre tepki gösterdi.

Gaziantep esnafı çarşıyı Türk bayrakları ile donatarak, art arda yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi. Gaziantepli emlakçı Recai Yılmaz, "Halkın birliği beraberliği önemli. Her şeyden önce umarım, bu olaydan tüm halkımız bir ders çıkarız. Buradan bir ders çıkararak önümüze bakabilirsek önümüzdeki süreçte bu tür şeylerden minimal bir düzey de karşılaşırız" dedi.

ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren esnaf Halit Öztürk, “Ankara’daki olaylar, millet olarak bizleri üzdü. Allah bu işi yapanların cezasını verecektir. Onları Allah’a havale ediyoruz. ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Sahiplerine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

TEK BİLEK, TEK VÜCUT

Terörü lanetlediğini belirten Öztürk , “Allah onları kahretsin. Vatan İsterse biz burAdayız, millet olarak tek yürek tek bilek tek vücut halindeyiz. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Allah bu terör lanet versin Gaziantep halkı olarak vatanımızın yanındayız vatan millet sağ olsun” diye devam etti. Saldırının kendilerine ve tüm Türkiye’deki yaşayan insanlara yapıldığını söyleyen Oktay Acen, “Çok haince yapılan bir saldırıdır. Bizler antep esnafı olarak bunu kınıyoruz. Bu yapılan saldırıya karşı tek bayrak tek, tek yürek ve vücut olarak bunlara karşı elimizden gelen her türlü tepkiyi yapacağımıza emin olabilirsiniz” diye konuştu. İHA