AK Parti Milletvekili adayları Nejat Koçer, Fikret Tural, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ve beraberindeki heyet, Gaziantep’in sanayisinde önemli yer tutan Akınal Bella Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal’ı ve işçilerini ziyaret etti.

İşçilerle beraber öğle yemeği yiyerek sohbet eden Koçer burada yaptığı konuşmada, ülkede yaşanan siyasi istikrarsızlığın ekonomik istikrasızlığı da beraberinde getirdiğini ifade etti. Koçer, siyasi istikrarsızlığın reformların yapılmasına da engel olduğunu belirterek, “Siyasi istikrarsızlığı hepiniz görüyorsunuz, ülkenin ne hale geldiğini hepimiz görüyoruz" dedi.

SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL

Koçer, 1 Kasım seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağını, 7 Haziran seçimleri sonrası ülkenin geldiği noktanın vatandaşlar tarafından çok iyi anlaşıldığını kaydederek, “AK Parti’nin tek başına iktidar olduğu dönemde milletimiz neler yaptığını gördü. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde partimiz tekrar tek başına iktidar olacak” diye konuştu. BÜLTEN