Tecrübeli futbolcu Gaziantepspor’a sırtını dönmeyen futbolcuların başında gelirken, ligin ilk yarısında oynanan 17 maçın tamamında sahada yer aldı.

BÜTÜN MAÇLARDA YER ALDI

Sezon baçında takım da ki tek tecrübeli futbolcu olarak dikkat çeken 34 yaşında ki defans oyuncusu, tecrübesini istikrara yaydı. Sezonun ilk yarısında Gaziantepspor’un formasını 17 maçta bin 500 otuz dakika terleten Şenol Can, bütün maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

GENÇLER TAKİP ETTİ

Tarihinin en kötü günlerini yaşayan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, bu sezon küme hattında ki son sırada yer alırken, ilk yarının ardından takımda görev alan genç futbolculardan takım kaptanı Şenol Can’ı takip eden isimler oldu.

Sezonun ilk yarısında ki 17 maçın tamamında görev yapan 21 yaşında ki Müslüm Talşik, bin 400 doksan 3 dakika formasını terletirken bir de gol atma başarısı gösterdi. Takımda ki bir diğer 20 yaşında ki genç futbolcu Oktay Aydın 16 maçta bin 400 yirmi 8 dakika sahada kaldı. Defansın sol kanadında oynayan 20 yaşında ki İlker Günaslan ise bin 400 dakika ile en istikrarlı futbolculardan biri oldu.

MUHARREM TÜRKOĞLU