AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın gazetemize yaptığı açıklama spor camiasında bomba etkisi yarattı. Tayyar'ın Gaziantepspor'un Gaziantep'in takımı olduğunu ve Büyükşehir Belediyespor ile aralarında düşmanlık düşüncesinin yanlış olacağını söylediği konuşmada, kulüp başkanı İbrahim Kızıl'a da destek vermişti.

Dün gazetemizde çıkan bu haber sonrası spor dünyasında çeşitli görüşler ortaya atıldı. Bazı taraftarlar Şamil Tayyar'a hak verirken, bazıları ise bu sözlere katılmadıklarını dile getirdi. Gazetemizi arayan çok sayıda taraftar ile internet sitesine yapılan yorumlarda, Gaziantepspor'a sahip çıkılması gerektiği ve bunun içinde şehrin iki takımını karşı karşıya getirmekten sakınılması gerektiği vurgulandı.

BÜYÜKŞEHİR İLE KARŞI KARŞIYA GETİRİLMEMELİ

Taraftarlar, Gaziantepspor'un Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya getirilmemesi gerektiğini söylerken, bu arada Şamil Tayyar'ın dikkat çektiği Fatma Şahin ve Ahmet Uzer'in de yaptığı konuşmalarda ayrıştırıcı sözlerden kaçınmalarını istedi. Şamil Tayyar'da bu konuya dikkat çekmiş ve Gaziantepspor'a destek verilmesi gerektiğini vurgulamıştı.