Forum Gaziantep, yarıyıl tatili boyunca minik ziyaretçilerine özel eğlenceli mi eğlenceli etkinlikler düzenledi. Aylarca derslerine çok çalışıp çok yorulan çocuklar, Forum Gaziantep’te hem stres attı hem de yaşıtlarıyla keyifli vakit geçirip bol bol eğlendi.

Forum Gaziantep, yarıyıl tatili boyunca karne heyecanı yaşayan minik ziyaretçilerine özel etkinlikler düzenledi. Karnelerini alır almaz Forum Gaziantep’e koşan binlerce çocuk, 24 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında her gün 13.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşen eğlenceli ve öğretici aktivitelerle yeni okul dönemi için enerji depoladı. Çocuklar, yarıyıl etkinlikleri kapsamında boyama duvarlarından lego ve oyun hamuruyla yaratıcı oyunlara, sevimli maskotlar Borni ve Ceni ile eğlenceli yarışmalardan el becerilerini geliştiren çeşitli atölye çalışmalarına, kukla tiyatrolarından çocuk kulübü konserlerine kadar farklı etkinliklere katıldı.

ENERJİ TOPLADILAR

Yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçiren çocuklar, el becerileri ve yeteneklerinin de gelişmesine katkıda bulunan atölye çalışmalarıyla yepyeni şeyler öğrendi. İllüzyon atölyesiyle sihirli numaralar öğrenen çocuklar, palyaço ve kukla yapımı, mask boyama ve çikolata yapımı gibi çeşitli atölye çalışmalarıyla eğlenceli ve eğitici saatler geçirdi. Yarıyıl tatili boyunca Forum Gaziantep’te bol bol eğlenen çocuklar, yeni okul dönemi için enerji topladı. HABER MERKEZİ