Hava Harp Akademisi Komutanı Tuğgeneral Recep Sami Özatak ve Hava Harp Okulu Müdavimleri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu’nu ziyaret etti. "Tasarruf’, sanayicinin şah damarıdır ve büyük işlerin arkasındaki en kuvvetli etkendir" diyen Nakıboğlu, Türkiye ve Dünya’da vazgeçilmez bir OSB olma yolunda hızla ilerlediklerini anlattı.

Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan brifinge OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Başkan Nakıboğlu OSB tanıtım filminin izletilmesinin ardından, Hava Harp Okulu öğrencilerinin sorularını cevapladı Gaziantep’teki sanayinin gelişimine vesile olan başarı sırlarından bahseden Nakıboğlu, "Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin, sanayisinin ve sanayicisinin başarısı hep beraber ve beklentisiz çalışmanın ürünüdür. Çoğu üretim ve pazarlama alanında Dünya devleri arasındayız" dedi.

GURURLUYUZ

"Tasarruf’, sanayicinin şah damarıdır ve büyük işlerin arkasındaki en kuvvetli etkendir" diyen Nakıboğlu, "Türkiye ve Dünya’da vazgeçilmez bir OSB olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu mutluluğumuzu her geçen gün Gaziantepliler ve değerli sanayicilerimizle birlikte yaşıyor olmak en büyük gururumuz" şeklinde konuştu. OSB’deki birifing sonrasında Tuğgeneral Recep Sami Özatak, Hava Harp Okulu sembolü olan Kartal figürlü plaketi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğluna takdim ederken; OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu ise; Tuğgeneral Recep Sami Özatak’ a yöresel bir hediye armağan etti. BÜLTEN