Oğuzeli’nde Potansiyel üreticilerin markalaşma ve stratejik pazarlama kapasitelerinin artırılmasına yönelik eğitim programı düzenlendi. Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, ilçenin önemli zenginliklerinin bulunduğunu belirterek, "İlçemizin kalkınması için öncelikle tarıma önem verilmeli, üretici konumuna geçilmeli, tüketimden çok üretim çoğaltılmalı, elde bulunan bütün yeraltı ve yerüstü zenginlikler iyi değerlendirilmelidir" dedi.

ÖNEMLİ BİR İLÇE

"Herkes çok iyi biliyor ki Türkiye’nin kurutmalığı, nar ekşisi, salçası, zeytinyağı, pestilinden cevizli sucuğuna kadar olan yiyecekleri ilçemizden temin ediliyor" diyen Kılıç, "Bizler ilçemize özgü bu zenginliğimizi, Potansiyel Üreticilerin Markalaşma ve Stratejik Pazarlama Kapasitelerinin Artırılmasına Yönelik çalışmalarla bu cennet ilçeye sahip çıkarak onların korumasını ve tanıtımı gerçekleştirmeliyiz" şeklinde konuştu.

ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Belediye Başkanı olarak vatandaşı karşı yardımcı olmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduğunun altını çizen Kılıç, " Yeter ki Şirin İlçemiz Oğuzeli kazansın. Girişimden korkmayalım. Kısacası herkesin bir şeyler yapması lazım, kimin neye gücü yetiyorsa. Doğal mirasın çocuklarımıza bırakacağımız en önemli miras olduğunu unutmamalıyız.

Gençlerimize gereken değeri vermeli, onları en iyi şekilde eğitmeye çalışmalıyız. Tarihimize sahip çıkarak, bu vatanın bize ne zor şartlarda armağan edildiğini unutmamalı ve atalarımızı her zaman saygı ile anmalıyız. Gelecekte daha güzel bir Ülkeye, İlçeye sahip olmak için her zaman azimli olmalı ve çok çalışmalıyız. İlçemizi geliştirmek için bu tür eğitimlere katılmalı ve yeni yöntemler oluşturmalıyız. Bu sayede ilçemizi daha iyi bir konuma yükseltebiliriz" diye konuştu. NECMETTİN GÖRGÜN