Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet alarak taraftarlarını çileden çıkaran Gaziantepspor, aldığı skorlarla da tarihinin en başarısız ikinci yarı performansını yaşıyor.

Kırmızı-siyahlılar ikinci yarının baz alınarak hazırlandığı puan durumunda 18. sırada yer aldı. Tek bir galibiyet alabilen Gaziantepspor, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyetle küme düşme hattına iyice yaklaştı. Gaziantepspor'dan sonra en başarısız takım olarak Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkan Çaykur Rizespor gelirken bu takımı da Kayserispor takip etti.

KAMİL OCAK'A YAKIŞMAYACAK VEDA

Bu sezon özellikle kendi sahasında da yokları oynayan Gaziantepspor, sezon sonu veda edeceği Kamil Ocak Stadı'na da adına yakışmayacak bir vedaya hazırlanıyor. Kırmızı-siyahlılar kendi sahasında oynadığı 15 karşılaşmada 5 galibiyet alırken, 9'da mağlubiyet yaşadı.

TARAFTARLAR İSYANDA

Kamil Ocak Stadı'nda Avrupa ve Türkiye'de bir çok unutulmaz zafer yaşayan Gaziantepspor'un, Kamil Ocak Stadı'na veda sezonu olmasına rağmen bu performans sonrası hemen hemen iç sahada oynanan her maçtan sonra da yönetimi ve teknik heyete büyük tepki göstermişti. Son olarak kaybedilen Gençlerbirliği maçında da isyan bayrağını çeken kırmızı-siyahlı taraftarlar futbolculara da ciddi bir protesto yaparak kendilerine gelmelerini istiyor.