Gaziantepspor, Fenerbahçe'den fark yedi. İlk yarıda çok sayıda net pozisyonu cömertçe harcayan Kırmızı-siyahlılar ikinci yarıda tarihi hezimet yaşadı ve kendi sahasında 5 gol yedi. M.S. Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor'u 5-0 yendi.

M.S Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.90' Maçın sonuna 1 dakika ilave edildi.89' Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Leal'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.88' Gaziantepspor'da Muhammet'in ceza alanı dışından kaleye sert şutunda top kaleci Mert'e kaldı.87' Gaziantepspor, rakip yarı alanda en azından 1 gol atmak için pozisyon arıyor.
    86' Gaziantepspor sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.85' Fenerbahçe 6. gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza alanına atılan pasta topu kontrol eden Emenike, kale sahasındaki Sow'a oynadı ama Sow'un vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.
    84' Sarı lacivertliler orta alanda top çeviriyor...

    82' Sarı lacivertliler sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Caner'in ortasında Selçuk'un yakın mesafeden kafa vuruşunda top yandan dışarıya çıktı.
    81' Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yerine Raul Meireles oyunda.
    80' Skorun da 5-0'a gelmesiyle oyunda tempo iyice düşmüş durumda. Gaziantepsporlu bazı taraftarlar stadı boşaltmaya başladı.
    79' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Alper'in ceza alanı dışından ceza alanına yerden pasında savunma topu karşıladı.
    78' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.
    77' Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Ferhad, ceza alanına kadar girip topu içeriye çevirdi ama savunma topu kornere gönderdi.
    76' Gelişen Gaziantepspor atağında Leal'in ceza alanı dışından kaleye şutunda top kaleyi bulmadı.
    75' Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan Süzen'in ceza alanına ortasında kaleci Mert topu kontrol etti.
    76' Gelişen Gaziantepspor atağında Leal'in ceza alanı dışından kaleye şutunda top kaleyi bulmadı.
    75' Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Gökhan Süzen'in ceza alanına ortasında kaleci Mert topu kontrol etti.
    74' Gaziantepspor'da John Chibuike'nin ortasında Luis Leal oyunda.
    73' Emre, kullandığı penaltı vuruşunda topu sağ köşeden ağlara gönderdi.
    73' GOL! Emre Belözoğlu
    72' PENALTI! Sağ kanattan gelişen atakta Alper, ceza alanına girer girmez yerde kaldı ve karar penaltı. Gökhan Süzen sarı kart gördü.
    71' Fenerbahçe'de Dirk Kuyt'ın yerine Alper Potuk oyunda.
    70' Gaziantepspor tribünlerinden yönetime tepki başladı...
    69' Fenerbahçe'de birazdan Alper Potuk oyuna girecek.
    68' Yine sol kanat ve bir gol daha. Selçuk'un kafayla indirdiği topu Mehmet Topal, ceza alanı içinden kale sahasına çevirdi ve Sow yine topu boş kaleye gönderdi.
    68' GOL! Moussa Sow
      67' Gaziantepsporlu oyuncular oyundan iyice düşmüş durumdalar...

      65' Gelişen Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Kuyt'ın arka direk yakınlarından kaleye gelişine vole vuruşundan sonuç çıkmadı.
      64' Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in ceza alanına ortasında Sow ön direk yakınlarında spektaküler bir vuruş yapmak istedi ama başarılı olamadı.
      63' Bu arada Gaziantepspor'da Muhammet Demir bir sakatlık geçirdi ama yapılan tedavisinin ardından yeniden oyunda.
      62' Sarı lacivertliler özellikle sol kanadı çok etkili kullandılar ve önce Kuyt ve ardından Sow'un golleriyle skor bir anda 3-0 oldu.
      61' Gaziantepspor'da Şenol Can ve Mustafa Durak'ın yerine Ferhat Ayaz ve Gökhan Süzen oyunda.
        60' Sarı lacivertliler sol kanattan çok etkili geldi. Caner, ceza alaına girip kale sahası yakınlarından topu uzak kale direği yakınlarına yuvarladı ve Sow da topu boş kaleye gönderdi.60' GOL! Moussa Sow
        59' Topla oynama oranlarında Gaziantepspor'un %53'e %47 üstünlüğü bulunuyor.
        58' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow, rakibinin üstüne üstüne gidip ceza alanı yan çizgisi yakınlarından güzel bir orta yaptı ve Kuyt da topa güzel yükselip etkili bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
        58' GOL! Dirk Kuyt57' Mücadelenin ikinci yarısında oyun yavaş yavaş tempo kazanmaya başladı.56' Kullanılan serbest vuruşta Chico'nun ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
        55' Bir başka Gaziantepspor atağında bu kez Muhammet, sol kanatta rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
        54' Kullanılan serbest vuruşta Muhammet'in doğrudan kaleye gönderdiği top savunmadan sekti. Ardından Barış topa hamle yaptı ama dokunamadı.
        53' Etkili gelişen Gaziantepspor atağında Chibuike, sağ kanatta ceza alanına oldukça yakın bir noktada Mehmet Topal'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
        52' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Caner, sol kanattan ceza alanına kadar girip yerden pasını gönderdi ama savunma topu kontrol etti.
          51' Yine sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Chibuike'nin ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.50' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada savunmaya yardıma gelen Sow topu karşıladı. Ardından Gaziantepspor köşe vuruşu kazandı.49' Sağ kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Chibuike, Caner'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
          48' İkinci yarı oldukça düşük bir tempoda başladı... Top Gaziantepspor'da...47' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan'ın ceza alanına ortasında Sow'un dokunduğu top yandan dışarıya gitti.46' Fenerbahçe'de Diego'nun yerine Selçuk Şahin ikinci yarıda oyunda.46' Mücadelenin ikinci yarısı Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı...
            D.A.Fenerbahçe, ilk yarıyı 7. dakikada Emmanuel Emenike'nin attığı golle 1-0 önde kapattı.

            D.A. İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
              45' Devrenin sonlarına doğru tempo düşmeye başladı...45' İlk yarının sonun 2 dakika ilave edildi. 44' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike'nin ceza alanına ortasında top herkesi aştı.43' Fenerbahçe çok etkili geldi. Diego'nun ceza yayından kaleye şutunda Karcemarskas'tan seken topa Sow hareketlendi ama savunma daha erken davrandı.
              41' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Gökhan Gönül, rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Gökhan oyun alanının kenarında.40' Orta alanda kaptırılan top sonrasında Diego'nun Emenike'ye pasını savunma kesti. Ardından Mehmet Topal da Emenike'ye pasını attı ama Emenike ofsaytta olduğu gerekçesiyle topa hareketlenmedi. Emenike ofsaytta değildi.39' Oyunun son bölümünde Fenerbahçe topla daha fazla oynamaya ve rakip ceza alanı çevresinde daha fazla görünmeye başladı.38' Sarı lacivertliler bu kez sağ kanattan geldi. Kuyt'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top diğer kanattan taca çıktı.
              37' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner, son çizgiye kadar inip ortasını yapmak istedi ama top oyun alanını terk etti.
              36' Ev sahibi ekibin gole yaklaştığı dakika. Ceza alanının hemen dışında topla buluşan Vitor'un ceza alanı içi sağ çaprazındaki Chibuike'ye pasında Chibuike'nin sağ ayağının dışıyla kaleye gönderdiği top yandan dışarıya gitti.
              35' Fenerbahçe'de yedek oyunculardan Selçuk Şahin, Alper Potuk ve Pierre Webo ısınmaya başladı.
              35' Fenerbahçe'de yedek oyunculardan Selçuk Şahin, Alper Potuk ve Pierre Webo ısınmaya başladı.
              34' Gaziantepspor yine etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Barış'ın ceza alanına ortasında Erdem'in kafa vuruşunda top yandan az farkla dışarıya gitti.33' Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Gaziantepspor'un %53'e %47 üstünlüğü bulunuyor.32' Gelişen Gaziantepspor atağında Muhammet'in pasında topla buluşan Chico'nun uzak mesafeden sert şutunda top farklı şekilde dışarıya gitti.30' Fenerbahçe sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Emenike'nin gelişine vuruşunda top kaleyi bulmadı.29' Gaziantepspor karşı atağında sol kanatta Şenol'un pasında topla buluşan Vitor'un ceza alanına ortasında Mustafa'nın kafa vuruşunda top kaleci Mert'te kaldı.28' Gaziantepspor karşı atağında sol kanatta Şenol'un pasında topla buluşan Vitor'un ceza alanına ortasında Mustafa'nın kafa vuruşunda top kaleci Mert'te kaldı.27' Sarı lacivertliler bu kez sol kanattan geldi. Emre'nin pasında topla buluşan Emenike, Barış'tan sıyrılıp ceza alanına hareketlenmek istedi ama Barış yatarak araya girdi ve topu taca gönderdi.26' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında sağ iç koridorda topla buluşan Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.25' Gaziantepspor, son bölümde oldukça baskılı bir oyun ortaya koyuyor ama son vuruşlarda rakip savunma ve kaleci Mert'i geçemiyor.24' Yine sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Şenol, son çizgiye kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama top doğrudan dışarıya gitti.23' Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Mustafa, Kuyt'tan sıyrılmak isterken rakibine faul yaptı.22' Kırmızı siyahlı ekip sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Şenol'un ceza alanına ortasında top kaleci Mert'te kaldı.21' Ev sahibi ekibin etkili olduğu dakikalar. Sağ kanatta topu alan Chibuike, ceza alanına girip şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.20' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Fenerbahçe savunması topu karşıladı.19' Kullanılan endirekt serbest vuruşta ceza alanına yapılan etkili ortada son anda Caner topu kornere gönderdi.18' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Şenol'un ceza alanına ortalamak istediği top Gökhan Gönül'ün eline çarptı ve karar endirekt serbest vuruş.18' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına uzun gönderilen topu savunma karşıladı. Ardından Barış'ın kaleye vuruşu yandan farklı şekilde dışarıya gitti.17' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir müdahalede bulunan Mehmet Topal sarı kart gördü.16' Gaziantepspor yine boş kaleye golü atamadı. Bu kez sağ çaprazdan ceza alanına giren Muhammet'in sol çaprazdaki Mustafa'ya pasında Mustafa'nın vuruşunu kaleye girmeden Bruno Alves karşıladı.15' Gaziantepspor gole çok ama çok yaklaştı. Vitor, sol kanattan ceza alanına kadar gidip topu penaltı noktasına doğru yuvarladı ama Muhammet'in müsait pozisyonda vuruşu savunmadan sekti.14' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego'nun ceza alanına ortasında Egemen'in kafa vuruşu savunmadan sekti.13' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, köşe gönderi yakınlarına kadar gitti ama araya giren Vranjes topu kornere gönderdi.11' Sarı lacivertliler etkili başladığı zorlu Gaziantep deplasmanında Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike'nin attığı golle skorda 1-0'lık üstünlüğü yakalamış durumda10' Gaziantepspor savunmasının büyük hatasında Sow, sol çaprazdan ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda dar açıdan vuruşunu yaptı ama Karcemarskas topu çelmeyi başardı.9' Bir başka Fenerbahçe atağında Emre'nin pasında rakip ceza alanına girmeye hazırlanan Diego, yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti.8' Orta alanda topla buluşan Diego, rakip yarı alana geçti ama rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.7' Gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Kuyt'ın sol çaprazdan ceza alanına giren Emenike'ye aşırtma pasında Emenike topa gelişine düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.7' GOL! Emmanuel Emenike6' Fenerbahçe yarı alanında topla buluşan Mehmet Topal, Vitor'un sert darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.5' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emenike yerde kaldı ve faul bekledi ama hakem oyunu devam ettirdi.4' Sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Mustafa'nın ceza alanına yerden pasında Muhammet topu aldı ve Chibuike'ye pasını atamadı.3' Bir başka Fenerbahçe atağında sağ kanattan Emenike'nin ceza alanına ortasında Sow'un vuruşunda top dışarıya gitti.2' Fenerbahçe savunmasından atılan uzun mesafeli topa hareketlenen Emenike, topu kontrol etti ama rakiplerinin baskısı altından çıkamadı.1' Mücadele Gaziantepsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...

              M.Ö. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...M.Ö. İki takım oyuncuları mücadelenin hakemleri eşliğinde sahaya çıkıyor..M.Ö. Kırmızı siyahlılar mücadeleye; Karcemarskas, Elyasa, Chibuike, Şenol, Erdem, Muhammet Demir, Mustafa, Grando, Barış, Vranjes ve Gomes ilk 11'iyle başlayacak.M.Ö. Ev sahibi ekip Gaziantepspor'un da karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'i belli oldu.M.Ö. Sarı lacivertliler mücadeleye; Mert, Gökhan, Egemen, Bruno Alves, Caner, Emre, Mehmet Topal, Kuyt, Diego, Sow ve Emenike ilk 11'iyle başlayacak.M.Ö. Fenerbahçe'nin karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'i belli oldu.M.Ö. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan bu maçın canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız... M.Ö. Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.