Gaziantepspor’un genç yeteneği Erdem Şen, bu sezon ligde daha fazla sorumluluk alacaklarını, kendilerine güvenen, her yerde yer zaman destek olan Gaziantepsporluları gururlandıracaklarını söyledi.

Birbirini tanıyan ve uyum sorunu bulunmayan kadroya çok yetenekli ve karakterli oyuncuların dahil olduğunu belirten yetenekli oyuncu, başarıya giden yolda her zamankinden fazla şansa sahip olduklarını söyledi.

HER ZAMAN ALKIŞLANACAĞIZ

Süper ligin en istikrarlı ekiplerinden ve sevilen bir takımda forma giymenin avantajına sahip olduklarını söyleyen Şen, “Hepimiz eskisinden daha fazla sorumluluk alacağız. İyi bir hava yakalayarak ligin başaralı ekiplerinden biri olacağız ama bu havayı sıkıntılı sonuçlar olduğunda da korumalıyız. Kadro içinde gerçekten de müthiş bir rekabet var. Fakat aynı oranda da bir saygı söz konusu. Oynayanlar oynamayanlara, kulübedekiler sahaya ve tabi ki hocaya… Bunların önemli artılar olduğunu düşünüyorum. Gaziantepsporluları gururlandıracak oyunlar oynayacağız. Herkesin altını çizdiği gibi alkışlanmak çok önemli ve biz puan kaybında da alkışlanan bir takım olacağız” ifadelerini kullandı. SERDAR ÖZEKŞİ