Gaziantepspor formasını 7 yıldır başarıyla sırtında taşıyan ve taraftarların Efsanesi olan kaleci Karcemarskas ile artık yollar tamamen ayrıldı.

Sezonun sona ermesiyle birlikten Gaziantepspor ile olan sözleşmesi biten Litvanyalı eldivene yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

TARAFTARLAR ÜZÜLDÜ

Kırmızı – siyahlı takımda her sezonunu başarılı bir şekilde geçiren ve tribünlerin her maçta bağrına bastığı Zdyrunas Karcemarskas, ligin son haftasında Antalyaspor maçının bitiminde tribünlere giderek göz yaşlarını tutamamıştı.

Taraftarlarla ağlayarak vedalaşan Karcemarskas, yuvadan ayrılırken duyu dolu anlar yaşadı. Gaziantepspor taraftarları kalması yönünde ısrarcı olmasına rağmen artık gitmesi gerektiğini söyleyen Karcemarskas, hayranlarını oldukça üzdü. Gaziantepsporlu taraftarlar ise böyle bir kalecinin yerinin doldurulma ihtimalinin oldukça zor olduğunu söylediler.

KIZIL TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantepspor’a 7 sezon emek veren ve toplanan puanlarda önemli katkısı olan Zydrunas Karcemarskas’a Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl onur plaketi vererek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Zydrunas Karcemarskas’ın ayrılmasının Gaziantepspor resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

Kulübümüz ile sözleşmesi sona eren, 7 yıldır Kırmızı-Siyahlı formamızı başarı içinde terleten, göstermiş olduğu üstün performans kadar kişiliği ve profesyonelliği ile de Gaziantepspor Camiası ve tüm sporseverlerin gönlünde taht kuran tecrübeli kalecimiz Zydrunas Karcemarskas’a Gaziantepsporumuza yapmış olduğu hizmetler için, Futbol Şube Sorumlumuz Mustafa Kızıl tarafından teşekkür plaketi verildi.

Zydrunas Karcemarskas’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetleri için teşekkür eder, kendisine ve ailesine bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarı dileriz.

A.SERDAR ÖZEKŞİ