Gaziantepspor’un 5 sezondur kalesini koruyan tecrübeli kaleci Zydurunas Karcemarskas’ı taraftarlar hiç bir yere göndermek istemiyor.

Gaziantepsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden Karcemarskas’ı birçok yere aday gösterirken oylarını ise deneyimli file bekçisinden yana kullandı. Kırmızı – Siyahlı forma altında ortaya koyduğu performansla taraftarların efsanesi olan Litvanyalı file bekçisinin satılmasına karşı gelen taraftarlar yönetime mesaj gönderdi.

HERZAMAN TAKIMDA KALSIN

Sportmen kişiliği ve sempatik tavırlarıyla bütün futbolseverlerin beğenisi toplayan Litvanyalı futbolcunun takımdan ayrılmasının gündeme gelmesinden sonra siyah-kırmızılı taraftarlar, özellikle son haftalarda oynanan maçlarda yönetime seslenerek Karcemarskas’ın satılmamasını istediler.

HEP BURDA KALMAK İSTİYORUM

Kamil Ocak Stadyumuna açtıkları pankartlarla Karcemarskas’ı Gaziantepspor’un efsanevi futbolcu olarak ilan eden taraftarlara mesaj gönderen Karcemarskas, “Gaziantepspor ile bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Ben burada olmaktan son derece mutluyum. Ayrıca her maçta taraftarlarımızın bana vermiş olduğu destek Gaziantepspor ile bağlarımı daha da güçlendiriyor. Kötü olduğum ve hatalı yediğim gollerde dahi beni kucaklayarak moral veriyorlar. Böyle bir camiada yönetim bana git demediği sürece jübileme kadar kalmak istiyorum” dedi.