Gaziantepspor’un, geride kalan yedi hafta sonunda aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etmediği ortaya çıktı.

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı incelemede, bu sezon takımın başına teknik direktör olarak Mutlu Topçu’yu getiren Kırmızı-Siyahlı takım, şimdiye kadar oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak, taraftarını mutsuz ederken, özellikle gol yollarında yaşadığı sıkıntı ile dikkat çekti.

GEÇEN SEZONU ARIYORUZ

Geride kalan yedi haftada topladığı 10 puanı ile 11. sıraya yerleşen Gaziantepspor, bu sezon şimdiye kadar sadece 5 gol atabilirken kalesinde ise 10 gol görerek geçen sezon arar oldu. Kırmızı-Siyahlılar geçtiğimiz yıl ise teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yedinci haftayı, 11 gol atıp 12 gol yiyerek 9. sırada tamamlamıştı.

KİMLER KONUŞULDU?

Interpress’in, Eylül ayında iki bini aşkın gazete ile derginin spor sayfalarında yaptığı aynı araştırmada, Gaziantepspor 2 bin 325 haber ile gündeme gelirken, Temsilcimizde Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun da 391 haberde yer aldığı tespit edildi. Kırmızı-Siyahlı takımın yedi hafta sonunda attığı beş golün dördünde imzası olan Muhammet Demir 230 haber ile ön plana çıkarken, bu sezon transfer edilen ancak henüz beklentilere cevap veremeyen Daniel Larsson ise 229 haber ile adından sıkça söz ettirdiği belirlendi. Attığı gol ve oynadığı futbolla bu sezon Gaziantepspor’un en etkili futbolcularından biri olan John Chibuike ile başarılı kaleci Zydrunas Karcemarskas ve stoper Ognjen Vranjes’te dikkat çeken oyuncular olarak çıkan haberlerde yer aldı.