Geçen sezon son haftaya kadar küme düşme korkusu yaşayan ancak süper ligde mücadelesini sürdürmeye devam eden Gaziantepspor’da sessiz bekleyiş devam ediyor. Yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturmak ve ligde ses getirecek bir takım yaratmak isteyen kırmızı – siyahlı yönetimden şu ana kadar ses çıkmadı.

Süper lig ekiplerinden birçoğu teknik direktör konusunu netliğe kavuştururken, futbolcu transferlerini yapmaya başladılar.

Buna istianeden ise Gaziantepspor’da sessizlik hakim durumda. Henüz teknik direktör konusunda somut adım atamayan Kırmızı-Siyahlılar, futbolcu transferinde ise netleşmiş transfer bulunmuyor.

TARAFTARLAR MERAK EDİYOR

Ligde korku dolu bir sezon geçiren ve takımın iskelet yapısını bozarak en az 10 futbolcuyu kadrosuna dahil etmeyi planlayan Gaziantepspor, transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde yürütüyor. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin transferde yabancı oyunculara daha ağırlık verdiği belirtiliyor. Bu isimler netlik kazanmazken transfer komitesinin izlediği futbolcularla görüşmeler yapılıyor.

Bir yandan ise teknik direktör sorununu çözmeye çalışan Gaziantepspor, yerliler başta olmak üzere birçok teknik adam ismini masaya yatırırken henüz bu konuda da somut bir adım atılamadı. Sessizliğin hakim olduğu Gaziantepspor’da nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ