Yeni sezon planlarını yapan Gaziantepspor’da şu ana kadar yapılan transferlerden tatmin olmayan taraftarlar, yönetimden yeni oyuncuların alınmasını bekliyor.

Geçen sene ki kadrosundan bazı oyuncuların takımdan ayrılmasına rağmen gelen oyuncuları yeterli bulmayan kırmızı – siyahlı taraftarlar flaş oyuncu alınmasını istiyor.

4 OYUNCU GELDİ

Transfer sezonun açılmasının ardından süper ligde mücadele edecek olan takımların neredeyse tamamı atağa kalkarken, Gaziantepspor’da ise sessizliğin hakim olması taraftarları düşünceye sevk ediyor.

Kırmızı – siyahlı ekipte geçen sezonun kadrosundan bir çok futbolcu giderken şu ana kadar sadece 4 futbolcu kadroya dahil oldu.

Gaziantepspor’da Eray Birnican, Gilles Binya, Gökhan Süzen, Şenol Can, Chıco, Joao Vitor, Luis Leal ve Serhan Yılmaz ile yollar ayrılırken, Mustafa Durak ise kadro dışı bırakıldı. Bu oyunculara karşılık sadece Abuda, Anton Putsila, Mehmet Sedef ve İsmail Haktan Odabaşı takıma takviye yapıldı. Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmaya çalışan Gaziantepspor’da şu ana kadar yapılan çalışmalar pek umut vermiyor.

FLAŞ İSİM BEKLENİYOR

Kırmızı – siyahlı takıma gönül veren binlerce taraftar, transfer çalışmalarından memnun olmazken “Süper ligde ki rakiplerimiz kadrolarını neredeyse tamamen oluşturma aşamasına geldiler. Bizde ise yaprak kımıldamıyor. Giden oyuncuların yerine takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncuların alınmasını bekliyoruz. Şu ana kadar somut bir gelişmenin olmaması bizleri endişelendiriyor. Bir an önce gereken çalışmalar yapılarak, kadro güçlenmeli” şeklinde görüş belirttiler.