Gaziantepspor'un genç yıldızlarından Oğulcan Çağlayan Sivasspor maçının geride kaldığını söyleyerek, "bundan sonra oynadığım futbol ve attığım gollerle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum" dedi.

Gaziantepspor’un uzun yıllardan beri sezona galibiyetle başlayamadığını hatırlatan kırmızı – siyahlıların genç forveti Oğulcan Çağlayan, “Lige 3 puanla başlamamız çok iyi oldu, yeni kurulan bir takımın galibiyetle başlaması oldukça güzel bir duygu. Şimdi önümüzde Kayseri Erciyes maçı var ve biz Sivas maçını unutmak zorundayız. Futbolda hiçbir zaman dün yoktur artık dün geride kaldı biz önümüzde ki zaferlere bakacağız” dedi.

TAKIMIN KAZANMASI ÖNEMLİ

Sivasspor karşısında maça defans ağırlıklı başladıklarını belirten Çağlayan, “İkinci yarıda Okan hocamın taktiksel hamleleriyle maçı çevirmeyi başardık. Futbol takım oyunudur. Kimin ne yaptığı değil takımın kazanması önemlidir. Bizde bunu başardığımız için çok mutluyuz” dedi.

İYİ DEĞERLENDİRDİM

Kamp döneminin kendisi açısından iyi geçtiğine inandığını aktaran Çağlayan, “Artık o dönemi atlattık ve artık lig maçlarımız başladı. Sivasspor karşısında hocam son 30 dakika bana zaman dilimi verdi ve bende bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Sadece gol eksikti ama kazandığımız için çok mutluyuz. Bende bundan sonra oynadığım futbol ve attığım gollerle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum” şeklinde konuştu.