Gaziantepsporlu taraftarlar yeni teknik adam Okan Buruk ile ilgili açıklamalar yaptı. Kimi taraftar genç çalıştırıcının başarılı olacağını düşünürken, kimisi ise bunun tam tersini söyleyerek olumsuz konuştu.

Fevzi Deniz (Serbest Meslek)

BU SENE UMUDUM VAR

Gaziantepspor Okan Buruk ile anlaştı. Okan Buruk daha önce Galatasaray’da çok başarılı yıllar geçirdi. Genç bir hoca, yetenekli bir hoca, gençlerle daha iyi anlaşır ve onlarla daha iyi bir diyalog kurar. Takımda en azından arkadaşlık ortamı iyi kurulursa başarının geleceğine inanıyorum. Gençlerle diyalog kurulamadığı için, uyum sorunu olduğu için başarılı olamıyordu. Yeni bir hoca taze kan iyi olur başarı gelir. Yeni bir yapılanmayla beraber, güzel olacağını düşünüyoruz. Geçen sezon zaten hayal kırıklığı ve herkes için öyleydi. Ama bu sezon uygun nokta transferler, takım çalışması, takım oyunu güzel bir yere geleceğini düşünüyoruz. Bu sezon umudumuz var en azından Gaziantepspor’la ilgili, çünkü genel olarak, şehrin genel beklentisi başarılı olmayınca, her yönden problem oluyor, kimse maçlara gitmiyor, izlemiyor, takip etmiyor. Yani Gaziantepspor bu değil daha önce orta sıralarda, üst sıralara oynayan bir takımda, bu sene düşmemeye oynadı. Daha iyi olacağına umudumuz var ama yeni bir yönetim, kongreden sonrada belli olur. Daha güzel kararlar alına bilir.

Mehmet Polatkol (Cep Telefoncu)

İYİ İŞLER YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

Okan hocanın futbol kariyerine bakarsak çok başarılıydı. Terbiyesi ve karakteri ile çok iyi bir insan ama Gaziantepspor düzeyinde bir hoca değil. İyi işler yapacağını da düşünmüyorum. Ama inşallah başarılı olur. Bu kötü gidişatın sorumlularını bütün şehir görüyor. Yani takımın bu sezonki durumu belli idi. Son anda kümede kaldık.

İlk önce Kızıl’ların bırakması gerekiyor. Nedeni ortada, her sene geriye gidiyoruz. Her sene borçlarımız artıyor, her sene şehir Gaziantepspor’dan soğuyor ve uzaklaşıyor. İnşallah kongrede karşısına sağlam bir aday çıkar, Gaziantepspor eski yıllarına döner.

Mehmet Çelik (Dönerci)

BAŞARILI OLAMAZ

Bence Okan Buruk süper lig düzeyinde bir ligi kaldıramaz. Çok tecrübesiz ve bizim takımda başarılı olacağını düşünmüyorum. Bunu Elazığspor da gördük. Buna rağmen bizim takımımızın başına getirildi. Ama kişiliği karakteri düzgün bir insan bizim takıma uygun bir hoca değil. Öncelikle Gaziantepspor'un düzelmesi için Kızıl'ın gitmesi gerek, yerine takıma sahip çıkacak kişilerin gelmesi lazım, takımımız her sene geriye gidiyor bu yönetim ile bu sene de görüldüğü gibi mucizelerle kümede kaldık. Yani Gaziantepspor’un ismini alt sıralar da, düşme hattında duymak istemiyoruz. Kızıllar yüzünden Şehir ve takım arasında ki bütün bağlar koptu. Kimse maçlara gitmiyor, takip etmiyor. Kongre öncesi birini ya da birilerinin aday olmasını bekliyoruz.

Servet Şeker (Esnaf)

İNŞALLAH İVME KAZANIRIZ

Tabi Okan Buruk'un gelmesi takıma yeni bir kan katar. Genç hoca Elazığ’dan geldi. İnşallah takım Okan Buruk ile iyi bir ivme kazanır, diye düşünüyoruz. Ama bu yönetim gitmediği sürece boş, kimin geldiğinin bir önemi yok. Buna futbolcularda dâhil.

Başkanlık kongresi hiç bir şey ifade etmiyor, hepsinin yeri hazır zaten yani bunların önceki olan kongreler gibi çünkü karşısında bir rakip yok. Kongrede de bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum. Ama umarım değişir. Halkı memleketi, küstürdüler takıma yani yönetim taraftarı küstürdü. Ben 10 yıldan beri maça gitmiyorum. Stat dibimde ama gitmiyorum. Buna bir tek ben dâhil değilim böyle binlerce kişi var, küsüp gitmeyen. Gaziantepspor'un eski günlerini arıyoruz, eski futbolcu kalitesi, seyircinin kalitesi yani seyircinin de çok faktörü var. Öyle canı gönülden maç izlemeye giden, canı gönülden slogan atan öyle bir şey kalmadı. Ama tabi hepsinin temel taşı yönetim, yönetim memleketi kendine küstürdü. Umarım en yakın zamanda bu yönetim gider ve Gaziantepspor yine o eski heyecanlı, şah sahalı, 3 büyüklerin korkulu rüyası haline gelir.