Gaziantep Valisi Erdal Ata, 3 kişinin ölümü, 2’si ağır 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin açıklama yaptı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Pazar günü saat 16.00 civarında Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde bulunan işyerindeki ölümlü kavgaya ilişkin açıklamada bulundu. Vali Ata, 3 kişinin ölümü, 2’si ağır 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavgayla ilgili yazılı açıklama yayımladı.
Vali Erdal Ata, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“12. 10. 2014 Pazar günü saat 16.00 sıralarında ilimiz Cengiz Topel Mahallesi Sadıklar Caddesi, 78/A numaralı yerde faaliyet gösteren ‘İlkaroş İletişim’ isimli işyerinde, iki grup arasında karşılıklı tehdit ve alacak verecek konusu üzerine meydana gelen ‘Karşılıklı Ateşli Silahla Adam Öldürme ve Yaralama’ olayında F.P., M.K. ve H.B. isimli şahıslar olay yerinde hayatını kaybetmişlerdir.
H.O. ve M.Y. isimli şahıslar av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu hayati tehlike arz edecek şekilde, M.D. isimli şahıs ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır. Olay yerinde 1 adet 7.65 mm tabanca, 6 adet 9 mm boş kovan elde edilmiştir.
Tamamen adli bir vaka olan ve bu adli olaya karışan H.O., M.Y. ve M.D. isimli şahısların hastanede tedavileri yapılmakta olup, firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalar çok yönlü olarak devam etmektedir.”