Trabzonspor’a karşı alınan mağlubiyet sonrası oynanan futbol, futbolcularımızın mücadelesi umut verdi. Sa Pinto ile başlayan yeni maraton iyi günlere işaret etti.
Kaybedilen hafta sonrası Pazar günü Kalyon’da Antalyaspor’u ağırlayacağız. Rakip iyi bir çizgide, mağlup olmayı sevmiyor, her maça kazanmak için çıkıyor.
Ancak onlar da içeride ki yangınla mücadele ediyorlar, parasal sorun yanında yönetim boşluğu yaşıyorlar. Bir kaç gönüllü yönetici takımı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Buraya başı dumanlı gelecekler.
Gaziantep FK sahasında kaybetmeyen bir ekip, son haftalar da izlenmesi zevk veriyor. Kazanılacak her haftada yerini korumuş kaybedildiğinde aşağılara düşmüş olacak. Gaziantep FK için kolay maç olmayacak rakip dirençli, iyi organize oluyorlar.
Onlardan daha çok mücadele sergileyip erken gol bulmanın hesabını yapmalıyız. Karanlık tünelden geçtik, Göztepe galibiyeti ve Trabzon karşısındaki hırsı tekrardan bu maça yansıtırsak haftalar sonra Antalyaspor’a mağlubiyeti tattırırız. Disiplinli oynayıp sabır içinde bu maçı kazanacağız. Şimdi galibiyetin tam zamanı.