Eşini sığınma evine yönlendirdiği gerekçesiyle Ali Kocatürk tarafından kaçırılarak darp edilen ve sonrada bir taksiye bindirilerek hastaneye yönlendirilen Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Sevilay Çete Kale'nin kaçırılma sırasında eşi tarafından şiddete uğrayan kadın ve çocuklarına terapi uyguladığı öğrenildi. Kale'nin bu arada 1 haftadır Kocatürk tarafından tehdit edildiği bu nedenle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

AMELİYAT OLACAK

Dün işyerinden kaçırılarak ormanlık alana götürülerek bir ağaca bağlanan Sevilay Kale, acımasızca dövüldü. Zanlılar uzun süre darp ettikleri Kale'yi yüzü gözü kanlar içinde bir taksiye bindirerek hastaneye yönlendirdi. Kale hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Olaya karışan Ali Kocatürk, babası, kız ve erkek kardeşinin emniyetteki sorgusu devam ederken, darp sırasında İngiliz anahtarı bile kullanan zanlıların darp ettiği Sevilay Çete Kale'nin bugün kolundan ameliyat olacağı öğrenildi.

TERAPİ UYGULUYORDU

Kocatürk tarafından cep telefonu mesajlarıyla tehdit edildiği gerekçesiyle Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulununan Kale'nin kaçırılma sırasında eşi tarafından şiddet gören bir kadın ve çocuklarına terapi uyguladığı bildirildi.