MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ejder Demir, partinin eski İl ve ilçe Başkanları, ile önde gelen isimlerini bir araya getirdi, seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Demir, “1 Kasım, MHP’yi, Türkiye’de iktidar yapma günüdür. Herkes dargınlığı, küskünlüğünü bir kenara koyup, ülkemiz için, davamız için, partimiz için 5 gün boyunca gece-gündüz demeden çalışmalı” dedi.

MHP’de seçim hazırlıkları devam ederken, partinin önemli isimleri Milletvekili adayı Ejder Demir’in organizasyonuyla bir araya geldi. Partilileri Tavacı Recep Usta Lokantası’nda toplayan Demir, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

TAM KADRO KATILIM

MHP Gaziantep teşkilatının önde gelen isimleri Ejder Demir’in verdiği birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya, MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Ejder Demir’in yanı sıra, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Mehmet Yıldırım ve Mehmet Doğan başta olmak üzere eski il başkanları, Şahinbey ve Şehitkamil’in eski ve mevcut ilçe başkanları, Oğuzeli, Nurdağı, İslahiye, Araban, Nizip, Yavuzeli ve Karkamış teşkilatından önemli isimler, Ülkü Ocakları başkanları ve ocak yöneticileri ile, çok sayıda davetli katıldı. BÜLTEN