Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve meslek örgütleri tarafından Ankara’da yapılan ‘’Teröre HAYIR, Kardeşliğe EVET’’ yürüyüşüne Gaziantep’ten de destek verildi. Sanayi Odası ve Borsa tam kadro Ankara'ya gitti.

Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve çalışanlarıyla hep birlikte, Ankara Sıhhiye Meydanı’ndaki yürüyüşe katıldılar. Teröre karşı birlik ve kardeşlik mesajı vermek için otobüslerle Gaziantep’ten gelen sanayiciler ve çalışanları, ellerinde Türk Bayrağı eşliğinde, Sıhhiye Meydanı’ndan Birinci Meclis’e kadar yürüyerek, teröre karşı tepkilerini gösterdiler.

BİR VE BERABERİZ

Son dönemde artan terör olaylarıyla; ülkemizin birlik bütünlüğünün, huzur ve istikrarının bozulmak istendiğini belirten GSO Başkanı Konukoğlu, her türlü terörü şiddetle kınadı, terör örgütü ve destekçilerini lanetledi. Konukoğlu, ‘’Teröre karşı hareket ederek, toplumsal görevimizi yerine getirmek gerektiğine olan inancımızla GSO ve her düzeyde çalışanlarımızla birlikte bu mitinge katılma kararı aldık. Omuz omuza durarak, bütün Türkiye’nin bir ve beraber olduğunu gösterdik’’ ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yanı sıra 14 sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde Ankara’da düzenlenen "Teröre hayır, kardeşliğe evet" mitingine katıldı. GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra meslek komite üyelerinin de yoğun katılım gösterdiği "Teröre hayır, kardeşliğe evet" mitingi Ankara Sıhhiye’de gerçekleştirildi. GTB üyeleri, Türkiye’nin 81 ilinden gelen diğer STK üyeleri ile birlikte Ankara Sıhhiye Meydanından 1.Meclise kadara yürüyerek, son dönemlerde artan terör olaylarına karşı tepkilerini gösterdiler. Türk bayrakları ve ‘Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet’ pankartları taşıyan GTB üyeleri, ülkenin iç huzurunu ve barışını bozmaya çalışanlara karşı birlik ve beraberlik mesajları verdiler. BÜLTEN