Tam-Med Özel Hastanesi'nin kuruluşunun 20. yıldönümü Divan Otel'de düzenlenen muhteşem bir geceyle kutlandı. Kurucuların yanısıra geceye, çalışan doktor, hemşire, sağlık personeli yoğun ilgi gösterdi.

Tam-Med Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bingöl Yaşar, 20 yılı geride bıraktıklarını belirterek başladığı konuşmasında, "O yıllarda oldukça gençtik. 30'lu yaşlardaydık. Heyecanla aktif olarak çalışan ilk nastaneyi kurduk. 20 yıl bizim çalışma dönemimizde en verimli dönemdir. O günden bugüne Tam-Med'in ortak ve kurucularından onlarcası değişti. Her değişen ortak emekler verdi, elini taşın altına koydu. Yüzlerce hekim arkadaş Tam-Med'e geldi, çalıştı, hizmet verdi. Binlerce hemşire hizmet verdi. Onbinlerin üzerinde personel çalıştı, hizmet verdi. Çalışan herkes üstüne bir basamak koydu. 20 yıldır yönetim kurulu başkanlığı yapıyorum, benim en büyük zenginliğim budur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YENİ PROJELER VAR

Tam-Med Özel Hastanesi Genel Müdürü Cengiz Bayram ise, bu ailenin bir üyesi olmaktan büyük gurur duyduğunu belirterek şunları söyledi:"Önce çalışan olarak başladığım hastanede şu anda ortağım. Buranın bir özelliği var. Gaziantep'te onlarca hastane kuruldu, hem de büyük ve ihtişamlı hastaneler. Fakat onların ruhu yok. Hastaneyi farklı kılan ruh devam ediyor. Yeni projelerimiz var. Tüm çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENCE

Gecede Tam-Med'e isimlerini veren Teoman Özdemir, Ali Bingöl Yaşar ve Mustafa Köroğlu kısa birer teşekkür konuşması yaptı. Tam-Med kurucu, doktor, hemşire ve diğer çalışanlar gece boyunca müzik eşliğinde eğlendi.

Meral KINACILAR