(İHA) - Gaziantep’te freni patlayan çöp kamyonunun, önüne aldığı araçla birlikte bir evin duvarına çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, sabah saat 09.40 sıralarında Hoşgör Mahallesi Mehmet Aynacı Sokak'ta yaşandı. Ahmet Bayramoğlu (38) yönetimindeki çöp kamyonu, freninin patlaması sonucu park halindeki bir otomobili de sürükleyerek bir evin duvarına çarptı. Sürücü Ahmet Bayramoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceset, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldıktan sonra meslektaşlarının omuzunda cenaze aracına konularak Gaziantep Adli Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

İZİNLİ ARKADAŞININ YERİNE İŞE GİTTİKazada hayatını kaybeden Bayramoğlu’nun, izinli olan arkadaşının yerine işe gittiği ve kaza yaptığı aracı daha önce hiç kullanmadığı belirtildi. Ahmet Bayramoğlu'nun, birkaç ay önce baba olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADAKazayı gören vatandaşlar yaşananları anlatırken, olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kamyonun çarptığı evin sahibi, kazanın aracına binmek üzereyken meydana geldiğini ve son anda kurtulduğunu dile getirdi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.