Gaziantepspor'un başarılı kaptanı Elyasa Süme yapacak daha çok işlerinin olduğunu belirterek,takımın oyun düzeni ve kadronun sürekli değişmesine açıklık getirdi. Elyasa " bazı maçlarda taktik değişiklikleri olduğu için kadroda değişkenlikler oluyor" dedi.

BU TEKNİK EKİBİN İŞİ

Sezon başından bu yana kadronun sürekli değiştiği sorusuna konunun teknik ekibin işinin olduğunu belirten Süme, “Biz sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama bazı maçlarda taktik değişiklikleri olduğu için kadroda değişkenlikler oluyor. Biz bu konuda konuşamayız sorumlu hocamız. Zaten takım için en iyi kararı veriyor, bizde elimizden geleni yapmak zorundayız” dedi

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Kasımpaşa karşısında kötü bir maç çıkarttıklarını söyleyen Gaziantepspor kaptanı Abdullah Elyasa Süme, “Milli takımlar nedeniyle verilen arayı eksikliklerimizi görmek açısından iyi bir şekilde değerlendirmek zorundayız. Galibiyet sonrası da aynı şekilde eksikliklerimiz varsa gidermeliyiz. Yapacak daha çok işimiz var. Yeni bir takım olduğumuzu söylemiştik bazı sistemler oturmuştu ama mağlubiyetlerde olabiliyor. Önemli olan içeride ki maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak. Bu nedenle önümüzde ki Karabük maçın önemi çok büyük, o maça çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. İstediğimiz hedefler doğrultusunda üst sıralardan kopmayalım. Onun için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

TARAFTARLA GÜÇLÜ OLURUZ

Taraftarlar kadar kendilerinin de galibiyetler beklediğini ifade eden Süme, “Kendi evimizde bu sezon galip gelemedik maalesef ama mağlupta olmadık. Biz Karabük maçına galip gelmek için maça çıkacağız, önemli olan içeride ki maçlarımızda galip gelmeliyiz. Bunları aşıp alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor. Bunun içinde taraftarlarımızın desteği şart. Taraftarlar gibi bizde galibiyet sevinci yaşamak istiyoruz ama destek te şart. Biz ancak bu şekilde güçlü oluruz. İnşallah önümüzde ki maçtan itibaren başlangıç yaparız. Tribünlerin dolmasını istiyoruz onların destekleriyle işimiz daha kolay olacak” dedi.

KARABÜK BAŞLANGIÇ OLACAK

Karabük maçından itibaren herkesin Gaziantepspor’un gerçek kimliğini göreceğini iddia eden Süme, “Biz her maçta kendimize yakışan futbolu oynamanın yanı sıra kazanmak adına hırsımızı ve becerimizi sahaya yansıtacağız. İnşallah Karabük maçı bir başlangıç olur ve seri galibiyetler elde ederek ligi güzel bir şekilde devam ettiririz” şeklinde konuştu.