Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve taksici esnafı yeniden Şahinbey Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tahmazoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Taksici esnafının halkla iç içe olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “bizler taksici esnafımızı çok seviyoruz. Belediye olarak yaptığımız tüm çalışmalarda her kesimden vatandaşımızın faydalanacağı hizmetler yapmaya önem veriyoruz ve bu yönde çalışıyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ise, “Yaptığı hizmetlerle Şahinbey’i Şahinbey yapan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız her zaman bizlerin yanında oldu, desteklerini hiç esirgemedi. Bundan sonrada başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" diye konuştu..

MUHASEBECİLER TAHMAZOĞLU’NUN BAŞARISINI KUTLADILAR

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu tebrik etti. Tahmazoğlu kendisinin de aynı meslekten olduğunu Yeminli Mali Müşavir olarak yıllarca beraber çalıştıklarını ifade ederek ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu, muhasebe de olduğu gibi en iyi gösterge insanın mizanı olduğunu söyledi.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay ise, başarının en önemli hissesinin muhasebe olduğunu vurgulayarak yönetmek arzusu taşıyan herkesin hesabını kitabını iyi yapması gerektiğini söyledi.