Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan Gaziantepspor’da gözler Fransa’ya çevrildi. Alınan bilgiye göre, transferi düşünülen isimlerin bazılarının milli takımlarda oynadığı ve Fransa’daki şampiyonaya katılacakları öğrenildi.

10 Haziran akşamı ev sahibi Fransa ile Romanya arasındaki açılış karşılaşması ile başlayacak olan

Euro 2016 şampiyonasında, Kırmızı – siyahlı ekibin transfer komitesi daha önce ismini belirlediği bbazı futbolcuları izledikten sonra kararını verecek.

TAKİP EDİLECEKLER

Gaziantepspor yönetimi ismini sır gibi sakladığı futbolcularla daha önce ön görüşmeler yaparken hem kulüp hem de oyuncular kesin kararı turnuvadan sonra verecek.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin izleme komitesi geçen sezon içerisinde yakın takibe aldığı ve ülkelerinin milli takımlarında forma giyen genç yetenekleri yönetime rapor etmesinin ardından takip edilerek son durumları hakkında genel bilgiler elde edildi.

TURNUVAYI İZLEYECEĞİZ

Gaziantepspor yönetimine yakın isimlerden alınan bilgilere göre, transfer çalışmalarının devam edilgini ve taraftarlardan sabırlı olmalarını istendi. Bu yıl Copa America ve Euro 2016 olduğunu hatırlatan yöneticiler, "İkisinin aynı döneme denk gelmesi transfer görüşmelerini yavaşlatıyor. Ama bu konuda hummalı bir çalışma var. Taraftarımız biraz sabırlı olsun. Onların arzu ettiği takımı oluşturacağız" ifadesini kullandılar.

A.SERDAR ÖZEKŞİ