15 kulüp ve 85 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Analig Gaziantep İl Seçmeleri’ne 8 sporcusuyla katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı; 3 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük alarak takım halinde birinci oldu.
Anadolu Yıldızlar Analig Gaziantep İl Seçmeleri, 8-9 Şubat 2014 tarihlerinde Gazikent Spor Salonu’nda yapıldı. İl seçmelerine 15 kulüp ve 85 sporcu katıldı. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Takımı’ndan Mevlüt İnci, Seydi Vakkas Dağdelen ve Emre Burak Besleme birinci, Kasım Köse ve Neslihan Köse ikinci ve Mustafa Kirazoğlu, Melike İnci ve Demet Özbiçici üçüncü oldu.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Tekvando hocamız Mehmet Fatih Bidar’a ve Tüm sporcularımızı tebrik eder başarıların devamını dilerim” ifadelerini kullandı.
Başarılarından dolayı teknik heyeti ve sporcuları kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Ümit ediyorum tekvandocularımız Gaziantep’te olduğu gibi Türkiye ve Avrupa’da olimpiyat ve dünya kupalarında dereceye gireceklerdir. Başarılarından dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. Gayret ve başarılarının devamını diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak her zaman sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.