Tahsinoğlu Group Şirketlerinden Tahsinoğlu İnşaat, Satış ve Tanıtım Ofisi’ni açtı. Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün, Gaziantep’in en güçlü şirketlerinden biri olma arzusunda olduklarını kaydetti. Düzgün, Akkent, Beylerbeyi, Güneşkent ve Yeditepe’de 200 dairesi bitme aşamasına gelirken, 300 adet dairenin projesi hazır durumda olduğunu bildirdi

Açılışı İncilipınar Mahallesi Muammer Aksoy Bulvarı FH İş Merkezi’nde düzenlenen törenle yapılan Tahsinoğlu Group'ta hedefler büyük. İnşaat yapım şirketi olarak ilk yıllarının olduğuna dikkati çeken Tahsinoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün, inşaat alanında birçok yenilikleri yapacağını söyledi. Düzgün, “Bu güne kadar sağladığımız imaj ve güven sayesinde kısa sürede sektörde hızla büyüdük. Gaziantep’in bölgesel markası haline gelmek hedeflerimizden sadece biri. Hizmet ve ürünü ön planda tutarak teknik personel ve uzman kadromuz ile daha sağlam yapılar için standartların üstünde hizmet vermeye devam edeceğiz. Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

DAİRELER SATIŞTA

Tahsinoğlu Group Şirketlerinden birisi olan Tahsinoğlu İnşaat olarak yaptıkları projeleri anlatan Düzgün, “İlk projesine Karataş Akkent’de ve Beylerbeyi’nde hayat verdik. Güvenli yaşam alanları sunan Tahsinoğlu İnşaat olarak 200 konuttan oluşan 2+1 ve 3+1 lüks daireler çok yakında satışa sunuyoruz. Tahsinoğlu Group’a bağlı tüm şirketlerimiz güven, kalite, istikrar, zamanında çözüm, müşteri memnuniyeti, sosyal sorumluluk, iş güvenliği, istihdam, teknolojiyi yakından takip etmek ve büyük bir sabırla isabetli kararlar alarak güçlü bir yapılanma içerisine girmiştir. Bugüne kadar sağlanan imaj ve güven sayesinde kısa sürede hazır beton sektöründe hızla büyüyen Tahsinoğlu’nun hedefl erinden sadece biri bölgemizin markası haline gelmektir. Hizmet ve ürünü ön planda tutarak teknik personel ve uzman kadro ile daha sağlam yapılar için standartların üstünde hizmet vermeye devam edecektir. Bu noktada Yıllardır desteğini bizden esirgemeyen; değerli Tedarikçiler, Müteahhitlere, Mimarlara, Mühendislere, İnşaat Firmalarına, iş ortaklarımıza ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

SÜPER HİZMET

Satış Ofisi’nde vatandaşlar için yeni bir uygulamayı hayata geçiren Tahsinoğlu İnşaat, bu kapsamda aldıkları özel VIP araç ile talep eden müşterileri evlerinden alarak konutları gezdirdiklerini ve tekrar evlerine ücretsiz bir şekilde bırakmayı amaçlıyorlar.

MÜŞTERİ ODAKLI BÜYÜME

Tahsinoğlu Group hakkında da bilgiler veren Düzgün, “Tahsinoğlu Demir Çelik Ltd. Şti. faaliyetlerine Gaziantep’te 1977 yılında inşaat malzemeleri satışı ile başlamıştır. Kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Tahsinoğlu 2012 yılında hedefl erini büyüterek bünyesine kattığı şirketlerle Tahsinoğlu Group olmuştur. Tahsinoğlu Group; çalışmaları ile sektörde örnek teşkil etmiştir. 25 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan Tahsinoğlu Group 4 adet hazır beton üretim santrali ve 3 bin metrekarelik yönetim binası ile hizmet vermektedir. Tahsinoğlu Hazır&Beton; 2013 yılının ilk ayından itibaren yatırımlarına hız vermiştir. Karataş Bağlarbaşı mevkiinde faaliyet de olan 2 hazır beton santralinden sonra 3. Beton Santrali Organize-Beylerbeyi mevkiinde hizmet vermeye başlamıştır. 4. Hazır Beton Santrali ise Aktoprak Mevkii Kahramanmaraş yolu üzerinde çok yakında faaliyet gösterecektir. Uzun yıllardır yapı malzemeleri ve hazır beton sektöründe üretim, sevkiyat, tetkikler ve takipler yaparak uzmanlaşan kadromuz her zaman müşteri odaklı hizmet vermeye devam edecek.” HABER MERKEZİ