Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na nezaket ziyareti düzenledi.

Selahattin Kaplan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Kaplan, Şıh Mehmet Öztürk, Ekrem Algan, Mehmet Harun Balat, İlyas Öztürkmen, Yusuf Kaplan, Erkan Bükücü, Osman Demirci, Suat Gölbaşı, Bülent Ulutaş ve GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün de ziyarete katıldı.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni dönemle ilgili projelerini anlattı. Tahmazoğlu halı sektörünün Türkiye ve Gaziantep için büyük önem taşıdığına da dikkat çekerek, yapılan ihracat sonucu elde edilen dövizin ülke kalkınmasına büyük destek sağladığını da belirtti.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Selahattin Kaplan da Başkan Tahmazoğlu’na Şahinbey ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek 2014 yılı ihracat hedefleri hakkında bilgi verdi. BÜLTEN