Bugün gerçekleşen 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu alisi ile birlikte sandık başına gelerek oyunu kullandı.
Turgut Özal Ortakulu’na ailesi ile birlikte gelen Tahmazoğlu oyunu kullanarak seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Okula oy kullanmaya gelen vatandaşlarla tarafından karşılanan Tahmazoğlu çocuklarla da yakından ilgilendi. Oyunu kullandıktan sonra Tahmazoğlu sınıfları tek tek gezerek sandık başında duran görevlileri ziyaret etti.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:
“30 Mart 2014 mahalli idareler seçimleri bugün öncelikle seçimlerin ülkemize Gaziantep’e Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizin önünün açılması gelişimine vesile olmasını diliyorum. Seçimler önemlidir. Demokrasimizin en büyük güzelliklerimizden bir tanesi bizde Şahinbey’den adayız. Nasip olursa milletimizin desteğiyle yeniden seçildiğimiz taktirde 5 yıldan buyana Şahinbey de yaptığımız çalışmaların çok daha fazlasını inşallah Şahinbey için Gaziantep için yapacağız. İnşallah Gaziantep’imize Şahinbey’imize hayırlı bir netice çıkar diye umut ediyorum. Demokraside herkes bir birinin fikrine saygı gösterecek. Herkesin fikrine saygı gösterecek bu anlamda ülkemiz hızla gelişiyor. Herkes kendi tercihi yönünde oy kullanacak herkes buna tahammül edecek sabır gösterecek bu demokrasinin gereği ve güzelliği diye düşünüyorum.”