Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandık başına giderek oyunu kullandı.
Turgut Özal Ortaokulu’na Cumhurbaşkanlığı seçimi için gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eşi Elif Tahmazoğlu ile birlikte oy kullandı. “Türkiye bugün 12’inci Cumhurbaşkanını seçiyor” diyen Tahmazoğlu, “Bu seçimin diğerlerinde çok önemli bir farkı var” dedi.
Tahmazoğlu, “Bundan önceki Cumhurbaşkanları meclis tarafından seçilirken ilk defa Cumhurbaşkanı halkın kendi oyları ile seçilecek. Bu Türkiye’nin demokrasisi açısından kendi cumhurun başkanını seçmesi açısından çok önem arz ediyor. İnşallah bugün yapılacak seçimde, halkımızın teveccühü ile halkımızın istediği adayımız inşallah seçilmiş olacak. Ben şimdiden hayırlı, uğurlu olsun diliyorum” şeklinde konuştu.
Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın anısına yaptırılan okulda oy kullanan Tahmazoğlu, oy kullandığı okulun önemli olduğunu ifade ederek, “Oy kullandığımız okul da önemli, Turgut Özal okulunda oy kullandık. İnşallah bugün halkın seçeceği aday, Türkiye’mize daha büyük atılımlar, hizmetler yapacak. Memleketimiz için netice çok hayırlı olacak” diye konuştu.
Tahmazoğlu oyunu kullandıktan sonra, sandıkları gezerek görevlilere çalışmalarından dolayı kolaylıklar diledi.