Makarna, Bulgur, Bakliyat ve Bitkisel Yağlar (MBTG) Başkanı M. Surur Aydın, yeni stratejiler geliştirerek, uluslararası pazarlarda tanıtımını yaptıkları ürün gruplarının birer dünya markası haline dönüşmesini hedeflediklerini söyledi.

Aydın, belirledikleri hedef ülkelerde uluslararası fuarlara katılmanın yanıra, Pazar araştırması, alım heyeti ve sektörel ticaret heyetleri ile ikili iş görüşmeleri ve farklı ortamlarda ürün tadım şovları planladıklarını belirtti.

TADIM ŞOVLARI PLANLIYORUZ

Önümüzdeki aylarda belirledikleri hedef ülkelerde uluslararası fuarlara katılmanın yanıra, Pazar araştırması, alım heyeti ve sektörel ticaret heyetleri ile ikili iş görüşmeleri ve farklı ortamlarda ürün tadım şovları planladıklarını belirten Aydın, “Ürünlerimizin Tanıtım Grubu faaliyetleri sayesinde hedef ülke pazarlarında daha geniş bir şekilde yer almasını bekliyoruz. ”MBTG Başkanı Aydın, Tanıtım Grubu aracılığıyla 2015 yılı içerisinde dünyada önemli bir lezzet köprüsü oluşturmak istediklerini de dile getirerek, “Doğru üretilen ve kaliteli bir şekilde işlenilen ürünlerimizle dünyanın sağlıklı beslenmesine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi. Aydın, ayrıca kıtalar arası sürdürülen tanıtım atağıyla dünya çapında önemli bir farkındalık yarattıkları içinde mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi