Yönetim ilk toplantısını bir ilke imza atarak 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nda yaptı. Başkan T. Doğan Özdinç, “Yönetim kurulumuz ve üyelerimiz çevreci dernekler ve vakıflarla birlikte önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

İLK TOPLANTI 100. YIL PARKI’NDA YAPILDI

İlk yönetim toplantısını bir ilke imza atarak, 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı’nda yapan dernek, bundan sonrada ilkelere imza atmak için çalışmalarını sürdürecek. Yönetim Kurulu Başkanı T. Doğan Özdinç; yapılacak çalışmaların ağırlıklı olarak gençlere ve öğrencilere yönelik olacağını belirtti.

İŞTE YENİ YÖNETİM

TTKD Gaziantep Şubesinin ilk kurucu Başkanı İlhan Arslanyürek’i de anan Özdinç, “Arslanyürek, başkanlığı süresince başarılı çalışmalar yapmış, Bizlerde onun yaptığı çalışmaları örnek alarak, yönetim kurulumuz- üyelerimiz çevreci dernekler ve vakıflarla birlikte yürüteceğiz. Yeni yönetim kurulu üyelerimiz İnan Öztürk, Metin Kaya, Bekir Budumlu, Mehmet Torun, Tuba Canpolat ve Serdar Özekşi’den oluşuyor. Ben bu ekibin başarılı işlere imza atacağını umut ediyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ