Halil Küsbeoğlu ve Ahmet Batmazoğlu'nun ortak olduğu Tabby Mağazası kırtasiye sektörüne yeni bir soluk getirecek. Açılışı Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Vekili Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik, Kuyumcular Odası Başkanı Sedat Özdinç, Ayakkabıcılar Odası Başkanı İbrahim Buğur tarafından yapılan Tabby Mağazası açılışa özel seçili ürünlerde yüzde 20, yardımcı ders kitaplarında yüzde 25, diğer tüm kitaplarda ise yüzde 10’luk indirimler sunacak.

GÜZEL BİR İŞYERİ

Açılışı yapan Vali Ali Yerlikaya "Gayet güzel, ilgi, merak ve hayranlık uyandıran bir işyeri olmuş. Caddemize yeni bir nefes, heyecan oldu burası umduğumuz daha kısa sürede buraya yaptığınız yatırım helal kazanç olarak geri size dönsün" dedi.

KÜSBEOĞLU GURURLU

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu gururlu olduğunu söyledi. Küsbeoğlu "Gaziantep’te açılan güzel bir mekan için evlatlarımıza hayırlı olsun demek için geldik. Burası çocuklarımıza ve büyüklerimize hitap eden bir showroomumuzu açıyoruz. Her zaman ilkleri yapan Gaziantep’te bir ilki daha gerçekleştirdik hayırlı olsun diyorum.

HER ŞEY MEVCUT

İşletme Sahibi Halil Küsbeoğlu ise “İçerisinde aileler oyuncaktan kitaba parti süs eşyalarına kadar kırtasiye ürünlerinin tümüne ulaşabilecekleri nezih bir mekan açmayı hedefledik. Şu an okul açılımı olduğu için ona göre dizayn ettik. Sürekli değişen, gelişen bir mağaza inşallah Gaziantep’e hayırlı olur. Burayı kırtasiye olarak adlandırmak yanlış olur burası bir mağaza, insanların rahat alış veriş yaptığı bir mekan. İnşallah ilerde daha farklı projelerimiz de olacak daha güzel zamanlarda daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Hedef ilk 10 yıl içerisinde 3-4 şube açarak şubeleşmeye gideceğiz. Bunun alt yapısını hazırladık şirket olarak isim tescilimizi aldık büyük bir şirket olmayı hedefliyoruz.” HABER MERKEZİ