Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medyadan vatandaşların suyu tasarruflu kullanmaları konusunda uyardı. Şahin, suyun tasarruflu kullanılması halinde bir su faturasının bedavaya geleceğini belirtirken, bunu da animasyon filmiyle vatandaşlara duyuruyor. Şahin, "Sıcak bir mübarek Cuma ve Ramazan gününü yaşıyoruz. Hem dünyamızın hem de ülkemizin su sıkıntısı yaşadığını biliyorsunuz. Ekteki kısa animasyon filmde su tasarrufu için yapabileceklerinize dair fikirler var. Değerlendirin" dedi.

VATANDAŞLARIN YORUMLARI İLGİNÇ

Er Bü MÜSRİF KULLANICI YOK. KAÇAK KULLANICI VAR KAÇAK HARAM OLSUN İNŞAALLAH

Funda Yılmaz Çok doğru bir paylaşım yapmış sayın başkanım acaba devlet kurumları ve belediyeler müsrif uygulamalardan kaçınıyor mu..Aile müsrifte olsa parasını kendisi ödüyor.Ya kamu kurumlarının müsrifliğini halk olarak biz çekiyoruz.Bu sadece su için değil her konu için Orhan Geçer Suyu bir kaç gün kesecek sin bak bakayım suyun kıymetini nasıl biliyorlar. Kenan Asln Tamamda baskanim sahinbey mutahit belediyesi kar ile satmak icin bina yapiyor ya herzaman su borularini patlatiyorlar günlerce tasarruf edelim dediginiz suyumuz bosa akiyor vatandastan önce belediyeler dikkat etse su kaybimiz bu kadar olmaz.

Uluyatır Kasabası Başkanım Uluyatır Kasabası suyuna bir çare 2 aydıryüksekyerlerde şu akmiyor zenginler sondaj vurduruyor fakirler rezil Adil Özpamukçu tabi su tukedime karsısınız ama bayanlar lokınıni etrafını tankerlerle sulama yapıyorsunuz Mehmet Eren Caresine bakin ....o koltukda bosa oturmuyorsunuz.... Sevim Şen Çokta cimri olmamak kaydıile tutumlu olmak lazım??? Meral KINACILAR