Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantepspor'da gol ve hücum yollarındaki sıkıntılar bir türlü bitmiyor.

Geride kalan sekiz haftada rakip fileleri sadece 6 kez havalandıran kırmızı-siyahlılar, bu konuda son 10 yılın en kötü ikinci dönemini geçirdi.

SON 10 YILIN EN KISIR İKİNCİ DÖNEMİ

En son 2012-2013 sezonunda Hikmet Karaman yönetiminde ilk sekiz haftada sadece 5 gol bulabilen Gaziantepspor, o tarihten bu yana en az gol attığı sezonu yaşıyor.

Bu sezon ligde sadece 4 gol atabilen Kayserispor’un ardından ardından en az gol atan ikinci takım olması kırmızı - siyahlı taraftarları düşündürüyor.

ŞUT FAKİRİYİZ

Gaziantepspor ayrıca geride kalan haftalara bakıldığında Spor Toto Süper ligde rakip kaleye en az şut çeken takım oldu.

Geride kalan haftalarda maç başına ortalama 7.5 şut sayısıyla bu alanda en fakir ekibi olan temsilcimiz ne yazık ki kendini destekleyen tribünlere fazla heyecan yaşatamadı.

İstatistiklere bakıldığı zaman maç başına kaleye sadece 2.8 isabetli şut göndererek ligin en başarısız takım olurken teknik direktör Mutlu Topçu’nun bu rakamların ve verilerin ardından hücum organizasyonları konusunda özel çalışmalar yapması bekleniyor.