Kentin her gün belirli bölgelerinde gerçekleşen kesintilerin Ağustos ayına kadar devam edeceği belirtiliyor.

BU MAHALLELER 3 GÜN SUSUZ KALACAK

Bugünden başlayarak 25 Temmuz’a kadar devam edecek olan kesintiler sabah 09:00 ile akşam 21:00 arasında gerçekleşecek ve şu bölgelerde uygulanacak; 8 Şubat, Akdere, Aydıntepe, Barış, Beybahçe, Beydili, Boyno,Cemal Gürsel, Cengiz Topel, Çağlayan, Dumlupınar, Dülükbaba, Düztepe, Esentepe, Etiler, Eydibaba, Eyüpsultan, Fevzipaşa, Fırat, Güzelvadi, Hacıbaba, Hasırcıoğlu, Hoşgör, Hürriyet, İnönü,Kahvelipınar, Karacaahmet, Karacaoğlan, Karayılan, Karşıyaka, Kayaönü, Kıbrıs, Kocatepe, Merveşehir, Mevlana, Mithatpaşa, Mücahitler, Münifpaşa, Narlıtepe, Nuri Pazarbaşı, Nurtepe, Onat Kutlar, Ocaklar, Onur, Özgürlük, Pirsultan, Saçaklı, Selimiye, Türkmenler, Ulaş, Vatan, Yeşilova, Yunus Emre, Zeytinli.

BUGÜN HANGİ MAHALLELER SUSUZ?

Bugün 09:00 ile 21:00 arasında ise; 23 Nisan, Akyol, Alaybey, Alleben, Bahçelievler, Bey, Beyazlar, Binevler, Çukur, Eyüpoğlu, Gazi, Gültepe, İsmet Paşa, Karatarla, Kavaklık, Kolejtepe, Konak, Kozanlı, Öğretmenevleri, Sarıgüllük, Şahinbey, Şahveli,Tepebaşı mahalleleri kesintiye maruz kalacak.

PAZAR GÜNÜ SU YOK!

Yarın 09:00 ile 21:00 arasında kesinti uygulanacak mahalleler ise şöyle; 5. Zırhlı Tugay, Abdulhamithan, Adliye, Akkent, Atatürk, Batıkent, Beştepe, Bölge Trafik, Bülbülzade, Büyükpınar, Dülükbaba, Emek, Erikçe, Ertuğrul Gazi, Fatih, Gaziantep Üniversitesi, Güneykent, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İbni Sina, İbrahimli, Karataş, Mavikent, Osman Gazi, Pancarlı, Şahintepe, Şehirgösteren,Ulus, Yeditepe.

KESİNTİLERE MARUZ KALACAK DİĞER MAHALLELER

Yarın 21:00 ile Pazartesi 09:00’a kadar ise; 25 Aralık, 29 Ekim, Bekirbey, Bostancı, Boyacı, Cabi, Çıksorut, Düğmeci, Girne, Göllüce, Güzelyurt, Kanalıcı, Karagöz Karaoğlan, Kepenek, Kozluca, Selehattin Eyyubi, Seferpaşa, Suyabatmaz, Şekeroğlu, Şirinevler, Tışlaki, Türktepe, Umut,Yazıcık ve Yenimahalle. / Tuba CANPOLAT