Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Denizlispor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

CAMİAMIZI ÜZDÜK

Beklenmedik bir sonuçla karşılaştıklarını kaydeden Gaziantepspor teknik direktörü Faik Demir, “Kalemizde gördüğümüz erken gol çocukların konsantrasyonunu tamamen bozdu. Kendilerini maça veremediler ve ne yazık ki böyle üzücü bir sonuçla karşı karşıya kalmış olduk. Tabi taraftarlarımızı ve camiamızı ziyadesiyle üzdüğümüzü biliyoruz ama artık o maça takılıp kalmamızın bir anlamı yoktur. Futbolda dünü değil yarını düşünmek zorundayız ve bizler kendi işimize bakmamız gerekiyor” dedi.

FORMALARINA AŞIKLAR

Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları maça odaklandıklarını belirten Demir, “Bu aşamada futbolcu kardeşlerimizi farklı bir motivasyonla hazırlamak zorundayız. Elbette ki yaşlarının çok genç olmalarının yanı sıra çokta duygusal olmaları sıkıntı yaratsa da onların formasına olan aşkları bu sıkıntıların üstesinden gelecektir. Denizlispor karşısında hatalarımızı telafi etmek için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU