Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun, engelliler birimi, doktorlar komisyonu, kardeş teşkilat çalışmasının ardından aş, iş ve giysi talebiyle ilçeye gelen mağdur Suriyeli'ler için yabancılar koordinasyon birimi oluşturduklarını söyledi.

İLÇE OLARAK BAŞARILIYIZ

Şehitkamil Belediyesi'nin önemli hizmetleri ve teşkilatın da seçimden seçime değil, 7/24 çalışarak bir seçimi daha geride bıraktığını belirten Hasan Coşkun, "İlçe olarak başarılıyız. Yüzde 52 oy aldık. Bu örgüt başarısı, ekip başarısı, hizmet başarısıdır. Tek ilkemiz var çalışmak, çalışmak, çalışmak. Halkımızın yanındayız, vatandaşla içiçeyiz.Seçimden seçime değil her gün sahadayız" dedi.

KAYNANA-GELİN BİLE GELİYOR

İki yıl önce göreve geldiğini ve bu süre zarfında üye sayısını 35 binden 70 bine çıkardıklarını ifade eden Hasan Coşkun, "İlçemizde birlik bütünlük içinde, ayrılık, gayrılık olmadan, samimiyet içerisinde çalışıyoruz. Bütün kamu kurumlarıyla iletişimlerimiz en üst düzeyde. Mevcut belediyelerimizle, İlimizle, teşkilatlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarına yardımcı oluyoruz. Kaynana gelin bile bize gelip dertlerini anlatıyor" dedi.

HAYIR KURUMU GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Suriyeli'lerden ilçeye gelenlerin iş, aş, giysi taleplerinin olduğunu, günde gelen onlarca Suriyeli'nin sorunlarına yardımcı olabilmek adına bir koordinasyon birimi oluşturduklarını dile getiren Hasan Coşkun, "Suriyelilerin mağdurları geliyor, yiyecek, giyecek ev eşyası istiyorlar. Bizde Suriyeliler için yabancılar koordinasyon birimi oluşturduk. Bu birimde bir ekibimiz çalışıyor. Bunlar gelenlerle ilgileniyor, bizde onlara imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onları fabrikalara yönlendiriyoruz, gelen eşyaları pay ediyoruz. Hayır kurumu gibi çalışıyoruz" diye konuştu.

MECLİSİMİZ SORUNSUZ ÇALIŞACAK

'Başarımızı samimiyetimize borçluyuz' diyen Coşkun, "Vatandaş samimiyete oy verdi, hizmete oy verdi. Sürekli sahadayız, seçim dönemi diye birşey yok. Aktif şekilde çalışıyoruz. Son iki haftadır meclis grubumuzu topluyoruz, grup komisyonlarımızı oluşturduk, yeni seçilen meclis üyeleriyle görevlendirmeleri yaptık, meclisimiz de düzgün ve düzenli şekilde çalışacak" şeklinde konuştu.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Hakkında çıkan haberlere de değinen Çıkmaz, "Birilerinin bizimle bir sorunu var, ben görevimin başındayım. Kongreye 1 sene var. Bizimle çalışamayanın kendi sıkıntısı vardır. Çünkü biz neysek oyuz, samimiyiz, herşeye olumlu bakarız, Ali cengiz oyunlarına aklımız ermez. Dedikodulara aldırış etmiyoruz, art niyetlileri ciddiye almıyoruz. Bizim kimseyle sorunumuz yok" dedi. Meral KINACILAR