İslahiye İlçesi'ne yerleşen Suriyeli amca çocukları arasında çıkan bıçaklı kavgada 23 yaşındaki Şahin öldü, 21 yaşındaki kardeşi Muhammed Keleş ağır yaralandı.
Olay, İslahiye'nin Ortaklı Köyü'nde meydana geldi. Suriye'nin Halep kentinde yaşayan Keleş ailesi fertleri, 6 ay önce ülkelerini terk etti ve sınırı geçerek geldikleri İslahiye'ye yerleşti ve günlük işlerde çalışmaya başladı.
BİBER ÇÖPLERİNİ NEDEN TEMİZLENDİN
Ortaklı Köyü'nde biber tarlasında çalışan 30 yaşındaki Hasan Keleş ile biber çöplerinin temizlenmesi nedeniyle amcasının çocukları Şahin ve Muhammed Keleş ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Hasan Keleş, üzerindeki bıçakla amcasının çocuklarına vurmaya başladı. Kavgada bıçakla yaralanan Şahin ve Muhammed kardeşler, tarlada çalışan yakınlarının ihbarıyla gelen ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
HASTANEDE ÖLDÜ
Tedaviye alınan Suriyeli kardeşlerden Şahin Keleş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şahin Keleş'in cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi'ne gönderilirken, Muhammed Keleş ise durumu ağır olduğu gerekçesiyle Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayı haber alarak acil servis önüne gelen Şahin Keleş'in eşi ile yakınları ağıt yakarak sinir krizi geçirdi. Olaya ilişkin inceleme başlatan jandarma cinayet şüphelisi Hasan Keleş'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İslahiye İlçesi'ne yerleşen Suriyeli amca çocukları arasında çıkan bıçaklı kavgada 23 yaşındaki Şahin öldü, 21 yaşındaki kardeşi Muhammed Keleş ağır yaralandı.Olay, İslahiye'nin Ortaklı Köyü'nde meydana geldi. Suriye'nin Halep kentinde yaşayan Keleş ailesi fertleri, 6 ay önce ülkelerini terk etti ve sınırı geçerek geldikleri İslahiye'ye yerleşti ve günlük işlerde çalışmaya başladı.BİBER ÇÖPLERİNİ NEDEN TEMİZLENDİNOrtaklı Köyü'nde biber tarlasında çalışan 30 yaşındaki Hasan Keleş ile biber çöplerinin temizlenmesi nedeniyle amcasının çocukları Şahin ve Muhammed Keleş ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Hasan Keleş, üzerindeki bıçakla amcasının çocuklarına vurmaya başladı. Kavgada bıçakla yaralanan Şahin ve Muhammed kardeşler, tarlada çalışan yakınlarının ihbarıyla gelen ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.HASTANEDE ÖLDÜTedaviye alınan Suriyeli kardeşlerden Şahin Keleş yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şahin Keleş'in cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu Otopsi Merkezi'ne gönderilirken, Muhammed Keleş ise durumu ağır olduğu gerekçesiyle Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayı haber alarak acil servis önüne gelen Şahin Keleş'in eşi ile yakınları ağıt yakarak sinir krizi geçirdi. Olaya ilişkin inceleme başlatan jandarma cinayet şüphelisi Hasan Keleş'i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.