Sürücüsü öğrenilemeyen ve çalıntı olduğu ortaya çıkan otomobilin çarptığı 14 yaşındaki Suriyeli Yusuf Mansur yaşamını yitirdi.

Kaza, Selimiye Mahallesi 47'nci Sokak'ta meydana geldi. Ülkesindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e yerleşen Mansur ailesinin en küçük çocuğu olan Yusuf Mansur'a ekmek almak için sokağa çıktığı sırada, sürücüsü öğrenilemeyen 27 DN 905 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yere yığılan Yusuf Mansur, kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Mansur acil serviste yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

OTOMOBİL ÇALINTI ÇIKTI

Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine gelen polisler sürücüsü kaçan otomobilin Mehmet Taş'a ait olduğunu belirledi. Mehmet Taş'ın sabah 08.10 sıralarında polis merkezine giderek otomobili çalındığı için başvuru yaptığı öğrenildi. Kazanın ise otomobil için çalıntı başvurusu yapıldıktan yaklaşık 30 dakika sonra meydana geldiği bildirildi.

SURİYE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan ölümü ile yakınlarını yasa boğan Yusuf Mansur'un cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Suriye'ye götürüldüğü öğrenildi. Polis çaldığı otomobille kaza yaparak 1 kişinin ölümüne neden olan şüphelinin kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışması sürüyor. DHA