GAGİAD Kadınlar Kurlu Üyeleri tarafından Suriyeli öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği Kadınlar Kurlu Üyeleri, Suriye’deki iç savaştan kaçarak Gaziantep’in Nizip ilçesine yerleşen çocukların eğitimine destek olmak için Nizip’teki Suriyeli öğrenciler ile bir araya geldi. Suriyeli öğrencilerin eğitimlerinin yarım kalmaması için gerçekleştirilen çalışmalara GAGİAD Kadınlar Kurulu Üyeleri de kırtasiye yardımında bulunarak destek verdi.

BAKBAK'DA EŞLİK ETTİ

GAGİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Aylin Burnukara başkanlığında bir araya gelen GAGİAD Kadınlar Kurulu Üyelerinin Nizip ziyaretine AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak da eşlik etti. GAGİAD Kadınlar Kurulu Üyeleri ile Milletvekili Derya Bakbak, Nizip’te eğitim hayatlarını sürdürmeye çalışan çocukları sınıflarında ziyaret etti. Suriyeli öğrenciler ile yakından ilgilenen GAGİAD Kadınlar Kurulu Üyeleri ve Milletvekili Bakbak, kırtasiye yardımını elleriyle dağıttı.

İHTİYAÇLAR İLETİLDİ

Yapılan yardım organizasyonuna ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, “Suriyeli öğrencilerimizin defter, kalem, kağıt, silgi gibi ihtiyaçlarının olduğu bize iletildi. Biz de bu talebi GAGİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Aylin Hanıma söyledik. Aylin Hanım da böyle bir yardımın çok özel ve anlamlı olacağını paylaştı. Daha sonra böyle bir yardım organizasyonu gerçekleştirdik. Suriyeli çocuklar kendi ülkelerinden uzakta zor şartlar altında yaşamaktalar. Böylesi önemli günlerde onların yanında olmak istedik.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini dile getiren GAGİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Aylin Burnukara ise şöyle konuştu: “Bu güne kadar GAGİAD Kadınlar Kurulu olarak birçok organizasyona ve yardım kampanyasına imza attık. Bize buradaki eksiklikler iletildi. Ben de Yönetim Kurulum ile paylaştım. Böyle bir organizasyonda yer almaktan çok büyük mutluluk duydum. Biz de onların yerinde olabiliriz. Bizim çocuklarımız da böyle bir durum yaşayabilir. Bu yüzden elimizden geldiği kadar onlara yardım elimizi uzatmak, onların geleceğine ufak da olsa dokunabilmek bizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İHA